Mick Harvey najavio ‘Intoxicated Women’, četvrti album s pjesmama Sergea Gainsbourga

4. studenog izlazi novi nastavak Harveyeve grozničave zaokupljenosti glazbenim nasljeđem Sergea Gainsbourga.

Mick Harvey ‘Intoxicated Women’
Mick Harvey ‘Intoxicated Women’

Treći diskografski nastavak “Delirium Tremens” Mick Harvey je objavio 24. lipnja ove godine, a novi nastavak već je najavljen za studeni. Podsjećamo da je “Intoxicated Man” i “Pink Elephants” prvi i drugi dio velike posvete francuskoj legendi Harvey objavio 2014. godine, a najavljeni “Intoxicated Women” predstavlja završetak kvadrologije.

“Nakon inicijalnog snimanja albuma “Delirium Tremens” JP Shilo i ja nastavili smo s našim istraživačkim radom usmjerenim prema Gainsbourgovim duetima i pjesmama za žene, od kojih su mi mnoge bile potpuno nepoznate. Prema tome to se pretvorilo u putovanje i otkriće uistinu puno materijala kojeg do tada nisam čuo. A zapisi nekih poput “The Drowned One” (La Noyée) and “Wolfy Teeth” (Dents de Lait, Dents de Loup) postojale su samo u obliku Sergeovih TV nastupa”, objasnio je Mick Harvey tijek nastajanja albuma “Intoxicated Women”.

Obzirom na karakter materijala glazbenik je ugostio i brojne vokalistice poput Channthy Kak (Cambodian Space Project), australske pjevačice Xanthe Waite (Terry, Primo), Sophia Brous, Lyndelle-Jayne Spruyt i Jess Ribeiro kao i njemačku pjevačicu Andreu Schroeder.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh