Mick Harvey najavio ‘Intoxicated Women’, četvrti album s pjesmama Sergea Gainsbourga

4. studenog izlazi novi nastavak Harveyeve grozničave zaokupljenosti glazbenim nasljeđem Sergea Gainsbourga.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page
Mick Harvey ‘Intoxicated Women’

Mick Harvey ‘Intoxicated Women’

Treći diskografski nastavak “Delirium Tremens” Mick Harvey je objavio 24. lipnja ove godine, a novi nastavak već je najavljen za studeni. Podsjećamo da je “Intoxicated Man” i “Pink Elephants” prvi i drugi dio velike posvete francuskoj legendi Harvey objavio 2014. godine, a najavljeni “Intoxicated Women” predstavlja završetak kvadrologije.

“Nakon inicijalnog snimanja albuma “Delirium Tremens” JP Shilo i ja nastavili smo s našim istraživačkim radom usmjerenim prema Gainsbourgovim duetima i pjesmama za žene, od kojih su mi mnoge bile potpuno nepoznate. Prema tome to se pretvorilo u putovanje i otkriće uistinu puno materijala kojeg do tada nisam čuo. A zapisi nekih poput “The Drowned One” (La Noyée) and “Wolfy Teeth” (Dents de Lait, Dents de Loup) postojale su samo u obliku Sergeovih TV nastupa”, objasnio je Mick Harvey tijek nastajanja albuma “Intoxicated Women”.

Obzirom na karakter materijala glazbenik je ugostio i brojne vokalistice poput Channthy Kak (Cambodian Space Project), australske pjevačice Xanthe Waite (Terry, Primo), Sophia Brous, Lyndelle-Jayne Spruyt i Jess Ribeiro kao i njemačku pjevačicu Andreu Schroeder.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page

Komentari

Autor

avatar
Close
Pratite nas i lajkate