Michael J. Fox pridružio se Coldplayu na koncertu u izvedbi pjesama iz ‘Back to the Future’

Coldplay se trenutno nalazi na turneji kojom promoviraju svoj posljednji album 'A Head Full of Dreams', a ovoga su vikenda odsvirali dva koncerta na stadionu MetLife u New Jerseyju.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page
Coldplay i Michael J. Fox (Izvor: Youtube)

Coldplay i Michael J. Fox (Izvor: Youtube)

Tijekom jednog od koncerata Chris Martin prikazao je video clip u kojem njegov sin Moses moli tatu da bend odsvira pjesmu iz njegovog i tatinog najdražeg film “Back to the Future”. Otac mu je želju ispunio, ali i nadopunio. Tako su Coldplay odsvirali “Earth Angel” od Penguinsa i “Johnny B. Goode” Chucka Berryja uz pomoć samog Michaela J. Foxa, rekreiravši tako scenu ikoničkog školskog plesa “Enchantment Under The Sea” u kojoj je Fox i sam svirao gitaru. S obzirom da ovaj glumac već dugo boluje od Parkinsonove bolesti, scena je bila još dirljivija. Martin ga je na kraju nazvao njegovim i sinovljevim herojem.

Ovo nije prvi puta da Chris Martin i Michael J. Fox nastupaju zajedno; Martin je već svirao na gala večeri za Michael J. Fox Foundation, i tom su prilikom zajedno odsvirali “Johnny B. Goode” i Coldplayov “Yellow”.

http://www.youtube.com/watch?v=DWEKAbJomvU
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page

Komentari

Close
Pratite nas i lajkate