MIA planira kolaboraciju s Rihannom

Glazbenica treba u srpnju objaviti novi album, a govoreći o njemu nedavno je na Periscope live chatu izjavila kako postoje planovi za suradnju s Rihannom.

MIA (Foto: Wikipedia)
MIA (Foto: Wikipedia)

Suradnja se, po svemu sudeći, ipak neće dogoditi odmah, jer je Rihanna na američkoj turneji, a MIA ima planove na Jamajci. Obznanila je da je napisala pjesmu “Ghosting” koja će se naći na kompilaciji jednog jamajčanskog umjetnika.

Svoj nadolazeći album opisala je kao sretan, te dodala kako je morala ukloniti sample iz “Lion Kinga“ s nedavno objavljene pjesme “MIA OLA” zbog prijetnji tužbom koju je dobila iz Disneya. Sporni je sample zamijenila jednim iz svoje vlastite pjesme “Galang”.

Posljednjih nekoliko godina MIA radi na tom albumu, a u međuvremenu je objavila nekoliko singlova, uključujući “Borders” i “Rewear”. Novi, peti studijski album bit će svojevrsni nastavak “Matangi” iz 2013. godine.

Na Twitteru se o njemu refeirala kao o svom posljednjem albumu, no pretpostavlja se da se to odnosi na posljednji album za “Inetrscope“, izdavača s kojim joj ove godine istječe ugovor.

MIA je nedavno započela suradnju s lancem konfekcije H&M, prepustivši im pjesmu “Rewear It” za temu Svjetskog tjedna recikliranja koji se ove godine održao od 18. do 24. travnja. H&M je tom prilikom ohrabrivao svoje kupce da svoju neželjenu staru odjeću donesu u njihove dućane.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh