Mangroove objavili spot za pjesmu ‘Ljeto bez nas’

Dvojac Toni Starešinić i Željka Veverec predstavljaju video 'Ljeto bez nas', prvi iz plesne trilogije Mangroovea.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page
Mangroove 'Ljeto bez nas'

Mangroove ‘Ljeto bez nas’

Ranije ovog ljeta, Mangroove su izbacili novi singl “Ljeto bez nas” i time na neki način zatvorili priču oko svog posljednjeg studijskog albuma “Sami” (Dancing Bear, 2015.). Spomenuti album iznjedrio je niz uspješnih singlova “Sami”, “Ljubavna”, “Nije da me ne voliš” i “Pokušaj” (feat. Dado Topić). Kada se jeka oko novog albuma stišala, Željka i Toni odlučili su snimiti tri singla kojima će zakoračiti na plesni podij. Prvi u najavljenom nizu je “Ljeto bez nas”.

Video je sniman na živopisnoj lokaciji pored jedne rijeke u blizini Zagreba, a prikazuje dvoje zaljubljenih ljudi kako neopterećeno i potpuno opušteno uživaju u jednom ljetu. Video je režirala Sanja Šantak dok David Peroš Bonnot potpisuje montažu.

“Bilo je ovo jedno od najopuštenijih snimanja spota. Otišli smo na jedno od svojih najdražih mjesta s prijateljima i kamerom te s namjerom da nešto snimimo, a tamo se kao uvijek desila čarolija. Bili smo toliko opušteni da smo se po prvi puta i skinuli za potrebe snimanja, a kada ćemo ako ne sad!” – komentirala je Veverec dojmove sa snimanja.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page

Komentari

Autor

avatar
Close
Pratite nas i lajkate