Makedonski bend The Protagonist najavio novi album ‘Absolute Attitude’

Prvi singl i spot s nadolazećeg izdanja je 'Love Stream'.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page
The Protagonist

The Protagonist

The Protagonist, jedan od najprogresivnijih bendova u Makedoniji, nakon objave prvog polakonceptualnog albuma “No Exit Musem” (koji se može skinuti na njihovoj službenoj stranici: www.theprotagonistofficial.com), najavio je novo studijsko izdanje.

“Za razliku od našeg prvog albuma”No Exit Museum” materijal novog albuma”Absolute Attitude” je prilično direktniji, mislim da smo ovaj put korištenjem malo više gitara uspjeli doći do jednog posebnog mjesta gdje se može postići ravnoteža između rocka i elektroničke glazbe. Svi progresivni elementi naše glazbe su tu, samo ovaj put je sve više eksplicitnije”, pojašnjava R.S. Rush, jedan od dvojca koji čine ovaj sastav.

Njegov kolega Kuzman, ujedno i autor spota “Love Stream” izjavljuje: ” Spot je snimljen u studiju samog sastava The Protagonist u Skoplju. Baš kao i par prethodnih videa za singlove sa prvog albuma, međutim ovaj put cijeli proces stvaranja potpisujemo mi. Osobno sam radio efekte i animacije u spotu i mogu slobodno reći da sam tijekom procesa stvaranja bio vođen osjećajem našeg pogleda na današnji takozvani medijski svijet i mislim da ovaj spot uspijeeva na jedan nama svojstven način prikazati i postaviti neka bitna pitanja o tom svijetu.”

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page

Komentari

Close
Pratite nas i lajkate