Makedonski bend The Protagonist najavio novi album ‘Absolute Attitude’

Prvi singl i spot s nadolazećeg izdanja je ‘Love Stream’.

The Protagonist
The Protagonist

The Protagonist, jedan od najprogresivnijih bendova u Makedoniji, nakon objave prvog polakonceptualnog albuma “No Exit Musem” (koji se može skinuti na njihovoj službenoj stranici: www.theprotagonistofficial.com), najavio je novo studijsko izdanje.

“Za razliku od našeg prvog albuma”No Exit Museum” materijal novog albuma”Absolute Attitude” je prilično direktniji, mislim da smo ovaj put korištenjem malo više gitara uspjeli doći do jednog posebnog mjesta gdje se može postići ravnoteža između rocka i elektroničke glazbe. Svi progresivni elementi naše glazbe su tu, samo ovaj put je sve više eksplicitnije”, pojašnjava R.S. Rush, jedan od dvojca koji čine ovaj sastav.

Njegov kolega Kuzman, ujedno i autor spota “Love Stream” izjavljuje: ” Spot je snimljen u studiju samog sastava The Protagonist u Skoplju. Baš kao i par prethodnih videa za singlove sa prvog albuma, međutim ovaj put cijeli proces stvaranja potpisujemo mi. Osobno sam radio efekte i animacije u spotu i mogu slobodno reći da sam tijekom procesa stvaranja bio vođen osjećajem našeg pogleda na današnji takozvani medijski svijet i mislim da ovaj spot uspijeeva na jedan nama svojstven način prikazati i postaviti neka bitna pitanja o tom svijetu.”

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh