Majka Dana Divjaka potvrdila da joj je sin izvršio samoubojstvo

Depresija je presudila 28-godišnjem glazbeniku.

Dan Divjak (Foto: Roberto Pavić)
Dan Divjak (Foto: Roberto Pavić)

“Dragi svi koji ste voljeli našeg Dana, jučer se Dan objesio na svojoj terasi. Početkom 8. mj. bio je na liječenju u Vrapču. Noći i dio dana je provodio s nama i sve je izgledalo ok . Jučer sam ga trebala voziti na kontrolni pregled u Vrapče, a umjesto toga našla sam svoje dijete onako kako niti jedan roditelj ne bi trebao”, napisala je Ines Delač, majka pokojnog Dana Divjaka, na svom Facebook profilu, prenose hrvatski mediji.

Divjak je otišao u svojoj 28. godini.

Od Dana Divjaka se već dva dana preko društvenih mreže opraštaju brojne kolege glazbenici koji su i dalje u šoku zbog odlaska talentiranog klavijaturiste koji je surađivao s mnogim bendovima i glazbenicima.

Poznati hrvatski bloger i bubnjar grupe Sane, Stjepan Krznarić alias Drito Konj, tako je objavio potresni post u kojem se kaje što nije pravovremeno prepoznao dubinu depresije s kojom se Dan borio i time pravovremeno reagirao. Krznarić se također osvrnuo svoje pogubno iskustvo s depresijom izazvanu lijekovima i odaslao poruku kako depresiju treba shvatiti kao ozbiljnu prijetnju životu u današnje vrijeme. Njegov post možete pročitati ovdje. A danas se također nadovezao s još jednim postom vezanim na tu temu.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh