Mac DeMarco ponudio brak kao opciju svakom Amerikancu koji nakon Trumpove pobjede želi preseliti u Kanadu

Kanadski muzičar ideju je objavio na svom Instagramu.

Mac DeMarco (Foto: Tomislav Sporiš)
Mac DeMarco (Foto: Tomislav Sporiš)

Nakon što je Donald Trump potukao Hillary Clinton u utrci za Bijelu kuću, mnogi su se zgroženi Amerikanci oglasili o svojoj zgranutosti i želji da nakon ovoga napuste majčicu Ameriku. Website kanadskog imigracijskog ureda zagušio se od posjećenosti te se naposlijetku i srušio.

Kanadski se muzičar Mac DeMarco sažalio nad gorkom sudbom susjednog naroda, te je na Instragramu objavio fotografiju zaručničkog prstena s porukom: “Pokušavate se preseliti u Kanadu?”

Mnoge su se poznate osobe već prije izbora zarekle kako će u slučaju Trumpove pobjede napustiti SAD, a među njima su se isticali Jon Stewart, Amy Schumer, Lena Dunham, Miley Cyrus, Bryan Cranston, Barbra Streisand, Cher, Samuel L. Jackson, Whoopi Goldberg, Neve Campbell i dr.

DeMarco, koji je u lipnju održao fantastičan koncertu u zagrebačkoj Močvari, nedavno je najavio dva koncerta u Londonu za svibanj sljedeće godine.

Posljednji dugosvirajući album “Salad Days” objavio je 2014. godine, a prošle je godine objavio mini album “Another One”.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh