Mac DeMarco najavio novi album ‘This Old Dog’

Najavu novog albuma Mac DeMarco popratio je obavljivanjem dvije nove pjesme, ‘My Old Man’ i ‘This Old Dog’.

Mac DeMarco (Foto: Coley Brown)
Mac DeMarco (Foto: Coley Brown)

Novi studijski album Mac DeMarca “This Old Dog” izaći će 5. svibnja za Captured Tracks. Ovo je prvi dugosvirajući materijal nakon albuma “Salad Days” iz 2014. godine, a u međuvremenu je 2015. godine objavio i mini album “Another One”.

Posljednji je album “This old Dog” završen nakon što se Mac DeMarco preselio iz njujorškog Queensa u Los Angeles. Snimanje ovog albuma trajalo je zbog toga znatno duže nego što je to inače njegov običaj.

“Mislio sam objaviti album prije selidbe. Obično napišem album, snimim ga i objavim, brzo i bez problema. Ali ovoga puta, napisao sam te pjesme i pustio ih da odstoje jer sam shvatio da je preseljenje u drugi grad i započinjanje novog života oduzima vrijeme. Kad se desi da pjesme odstoje, doista se upoznaš s materijalom, pjesme dobiju drugu vibru. Većina je ovog albuma akustična gitara, malo ritam mašine i sintesajzer, a jedna je pjesma na električnoj gitari. Ovo je za mene potpuno novo iskustvo”, izjavio je Mac DeMarco objašnjavajući proces nastanka novog albuma.

Na albumu će se naći 13 pjesama, a u paketu će biti i instrumentali 11 pjesama s albuma, osim za “Sister” i “Watching Him Fade Away”.

This Old Dog:

01 My Old Man
02 This Old Dog
03 Baby You’re Out
04 For the First Time
05 One Another
06 Still Beating
07 Sister
08 Dreams From Yesterday
09 A Wolf Who Wears Sheeps Clothes
10 One More Love Song
11 On the Level
12 Moonlight on the River
13 Watching Him Fade Away

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh