KinoKino traži članove dječjeg žirija

Zagrebačko kino Europa kino i ove godine biti domaćin KinoKino Festivala, međunarodnog filmskog festivala za djecu koje je lanjskog ožujka uspješno lansirano u orbitu domaće festivalske scene.

KinoKino
KinoKino

Drugo izdanje KinoKinoFestivala, festivala koji mališanima nudi poseban i drugačiji doživljaj odlaska u kino, trajat će od utorka, 21. veljače do nedjelje, 26. veljače 2017.

Program KinoKino Festivala namijenjen je prije svega dječjoj publici, no u nizu međunarodnih i domaćih igranih filmova za djecu recentne produkcije, kao i u nekoliko odabranih filmskih klasika, uživat će i oni stariji. Uz filmski program, djecu očekuje i pregršt raznovrsnih radioničkih te edukativnih sadržaja kako bi se najmlađi što potpunije upoznali sa specifičnostima stvaralaštva sedme umjetnosti.

Program Festivala natjecateljskog je karaktera, a o najboljim ostvarenjima odlučivat će profesionalni i dječji žiri. U tijeku je natječaj za prijavu za sudjelovanje u dječjem žiriju, a zainteresirani osnovnoškolci u dobi od 11 do 15 godina mogu se prijaviti do 11. siječnja. Sve informacije o postupku prijave nalaze se na na poveznici http://kinokino.hr/postani-clanica-kinokino-zirija/.

Zadnje od Vijesti

Gasi se Vevo

I dalje će imati svoju prisutnost na YouTubeu i stvarati originalan sadržaj.
Idi na Vrh