Kenny Rogers najavio povlačenje iz glazbe nakon 59 godina karijere

Legendarni pjevač započeo je karijeru 1958., a nakon 27 solo studijskih albuma i gotovo punih šest desetljeća na sceni odlučio se povući u mirovinu.

Kenny Rogers (Foto: Wikipedia)
Kenny Rogers (Foto: Wikipedia)

“You Can’t Make Old Friends”, posljednji studijski album Kenny Rogers objavio je 2013., a nakon što završi trenutnu turneju više neće snimati ni nastupati.

“Napravio sam sve što sam htio napraviti. Svaki cilj koji sam si postavio ispunio sam, i postoji točka u kojoj moraš reći sam sebi – imao sam svoju priliku, sad neka je ima netko drugi. Nije da ne volim muziku više, jednostavno se ne mogu njome baviti i istovremeno raditi stvari koje želim. A želim provoditi vrijeme sa svojom obitelji”, rekao je Rogers u intervjuu Billboardu.

Objasnio je da se u mirovinu povlači iz obiteljskih razloga, kako bi proveo vrijeme sa svojim 12-godišnjim blizancima koje je dobio u braku sa svojom petom suprugom Wandom Miller.

“Imam dva starija sina s kojima nisam provodio dovoljno vremena u toj specijalno osjetljivoj životnoj dobi, i zamjeram sam sebi na tome. Moji blizanci su ove godine igrali nogomet i otišao sam im na utakmicu, a oni su bili silno uzbuđeni što sam tamo. To je ono što kao roditelj želim, biti dio njihovog života što je moguće više”, priznao je Kenny Rogers.

Oproštajna turneja Kennyja Rogersa završava 8. travnja 2017. koncertom u Davilleu u Kentackyju. Ovoga će studenog održati nekoliko koncerta u Velikoj Britaniji, u Irskoj i u londonskom Palladiumu.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh