Kasabian objavili novi album ‘For Crying Out Loud’

Članovi grupe Kasabian, vratili su se s novim, eksplozivnim albumom i jakim pjesmama, a po mnogima najbolji abum u karijeri.

kasabian 'For Crying Out Loud'
kasabian ‘For Crying Out Loud’

“For Crying Out Loud” (Columbia Records/Menart) je njihov šesti studijski album. Album je producirao i pjesme napisao čarobnjak banda Serge Pizzorno. Radio je na albumu šest tjedana i snimljen je u njegovom studiju Sergery, u Leicesteru: “Trudio sam se da to ne budu klasične pjesme, bez popuštanja samome sebi, da u njima ne bude išta što nije potrebno.”, prisjeća se Serge i kaže kako su željeli napraviti pozitivan album pun nade i gitara, kako bi podsjetili ljude da je to još važno.

Album uključuje 12 pjesama, a najavljen je pop hitom “You´re In Love With A Psycho”. Grupa je imala četiri albuma na vrhu britanske top liste albuma i prodali su više od 5.5 milijuna albuma diljem svijeta.

Kasabian, odnosno Serge Pizzorno (gitara i vokali), Tom Meighan (vokal), Chris Edwards (bas), Ian Matthews (bubnjevi) i Tim Carter (gitara) nastupit će 21. lipnja na zagrebačkom INmusic festivalu. Album “For Crying Out Loud” u Hrvatskoj je u prodaji od ponedjeljka.

“For Crying Out Loud” popis pjesama:

1. Ill Ray (The King)

2. You’re In Love With A Psycho

3. TwentyFourSeven

4. Good Fight

5. Wasted

6. Come Back Kid

7. The Party Never Ends

8. Are You Looking For Action

9. All Through The Night

10. Sixteen Blocks

11. Bless This Acid House

12. Put Your Life On It

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh