‘Kako da joj kažem da mislim na nju’ – novi spot grupe Ti

Grupa Ti objavila je, uoči zagrebačkog koncerta, videospot za novi singl 'Kako da joj kažem da mislim na nju', koji se nalazi na njihovom aktualnom albumu 'Život u dvoje'. U Tvornicu kulture ovaj sjajni beogradski dvojac dolazi u četvrtak, 24. studenog.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page
Ti  - Kako da joj kažem da mislim na nju

Ti – Kako da joj kažem da mislim na nju

“Video je nastao početkom 2016. godine u Amsterdamu, gdje smo proveli dan na povratku sa Eurosonic festivala. Naš domaćin Alek Riquelme predložio je da napravimo “street video”, uzmemo kameru i improviziramo uz našu pjesmu. Super smo se zabavljali na ulicama Amsterdama u interakciji s prolaznicima, a Uroš Milkić je te snimke maestralno spojio”, izjavio je Ilija Duni.

Ti je psihodelični pop duo koji čine Ilija Duni i Trajče Nikolovski. Obojica rodom iz Makedonije, upoznali su se u Beogradu te u ljeto 2012. godine osnivaju bend. Od skromnih početaka i proba u stanu, dvojac je s oba albuma “Vidimo se” i aktualnom “Život u dvoje” učvrstio poziciju regionalnih miljenika. Tijekom proteklih godinu dana svirali su po klubovima i na festivalima širom regije, a početkom godine nastupili su na Eurosonic festivalu u Nizozemskoj. Glazba grupe Ti je puna pamtljivih i često sanjivih melodija Dunijeve gitare, punih i ugodnih bass dionica na synthu, sjajnog dvoglasja i jednostavnih hipnotizirajućih tekstova kao i Trajčetovih ritmova. Njihove melodije obuzimaju i slikovito govoreći stvaraju ugodnu atmosferu ljetnjeg kišnog popodneva ili kasnog buđenja u danu bez mnogo obveza.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page

Komentari

Autor

avatar
Close
Pratite nas i lajkate