Josipa Lisac predstavila novi singl ‘Moja magija’

Već samom najavom ulaska u studio i snimanja nove pjesme Josipa Lisac pobudila je radoznalost mnogobrojne publike. Tekst autorice pjesme ‘Moja magija’ Alke Vuice i glazba za koju je zaslužan Jani Hace osvojili su našu divu koja je s nestrpljenjem dočekala trenutak predstavljanja pjesme.

Josipa Lisac
Josipa Lisac

“Svakoj pjesmi dajem prostora da živi svoj put, da je publika upozna i zato ne žurim sa singlovima. Pjesma “Tu” je drugačija od “Moje magije”, ali je jednako posebna. Na njoj sam ponovo surađivala sa Skansijem i dobila priliku surađivati sa Sašom Antićem. Čini mi se kako je upravo vrijeme koje je imala zaslužno za neka lijepa priznanja koja sam dobila, Porin i nagradu za Hit mjeseca u emisiji ‘Svijet diskografije’ Zlatka Turkalja. Nadam se da će i nova pjesma biti jednako dobro prihvaćena”, rekla je Josipa povodom predstavljanja novog singla.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rfr-4ZZV1mU[/youtube]

Spot je režirao mladi redatelj Ljubo Zdjelarević koji je za radnju spota rekao: “Spot za pjesmu ‘Moja magija’ simbolički prikazuje univerzalnu ljubav u njenim najljepšim i najtužnijim trenucima, ljubav koja je jača od svega. Istu vizualiziraju dvije osobe koje padaju kroz prazan mračni prostor, pramrak, a u svojem kratkom padu doživljavaju sreću, nježnost, bespomoćnost i strah, osjećaje neraskidivo vezane uz pojam ljubavi, možda nesigurne, a možda i posljednje. Ideja za spot je došla upravo iz razloga što Josipa u našem kolektivnom svemiru predstavlja veliku, pravu ljubav koja se nikada ne završava”.

Uz Josipu u njemu sudjeluje i dvoje plesača, Andrea Solomun i Mario Jukić koji su pokretima svojih tijela dočarali magiju ljubavi o kojoj ona pjeva. Iako različita od pjesme “Tu” s kojom je najavila rad na novom studijskom albumu, ova je pjesma jednako oduševila Josipu koju je razveselio ponovni ulazak u studio.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh