Jarvis Cocker objavio soundrack EP iz serije ‘Likely Stories’ i sakrio fizička izdanja diljem Velike Britanije

Bivši frontmen grupe Pulp komponirao je glazbu za britansku TV seriju ‘Likely Stories’. Novi EP biće dostupan na digitalnim platformama od 27. svibnja i predstavlja prvo izdanje ovog prvaka britpopa od 2009. godine i albuma ‘Further Complication’.

Jarvis Cocker 'Likely Stories'
Jarvis Cocker ‘Likely Stories’

Režiju serije „Likely Stories“ potpisuje rediteljski dvojac Iain Forsyth i Jane Pollard, koji stoje iza uspješnog dokumentarnog filma o životu Nick Cavea „20 000 dana na Zemlji“. Serija je zasnovana na četiri kratke priče nagrađivanog autora Neila Gaimana.

„Četiri prljave priče koje se odvijaju u noćnim lokalima, jeftine cijene pića i doktorske intervencije. Nisam morao napustiti moju zonu komfora, kako bih učestvovao u svemu“, izjavio je bivši lider britanske indie-pop grupe Pulp.

Alasdair Malloy, Serafina Steer, Sarah Anderson, Jenny Moore, Martin Slattery (The Hours, Black Grape) i bubnjar Tom Skinner (Melt Yourself Down) svirali su zajedno s Cockerom za potrebe soundtracka, dok se Adrian Utley iz Portisheada pojavljuje kao gost u glavnoj temi.

Obožavatelji u Velikoj Britaniji već mogu učestvovati u „velikoj potrazi“ za fizičkim izdanjem, jer određeni broj kopija izdavačka kuća Rough Trade Records sakrila je širom zemlje i to na lokacijama iz serije. Ukoliko se nalazite u Velikoj Britaniji, uputstvo za potragu je na stranici roughtraderecords.com.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh