Jane’s Addiction slavi 25. godišnjicu albuma ‘Ritual de lo Habitual’ velikim koncertom s gostima

Nakon što su prošloga mjeseca odsvirali seriju koncerata u sklopu svog Sterling Spoon Anniversary Toura, Jane’s Addiction su najavili specijalni veliki koncert u rujnu na kojem će ugostiti prijatelje iz svijeta bendova alternativnog rocka ’90-ih kojem i bend sam pripada.

Jane's Addiction (Foto: Wikipedia)
Jane’s Addiction (Foto: Wikipedia)

Događaj je istovremeno i proslava 25 godišnjice njihovog drugog studijskog Jane’s Addiction albuma “Ritual de lo Habitual” i prve Lollapalooze, a održat će se u Irvine Meadows Amphiteathreu u Los Angelesu 23. rujna. Na koncertu će im gosti biti Garbage, Violent Femmes, The Cult i House of Pain.

Jane's Addiction 'Ritual de lo Habitual'
Jane’s Addiction ‘Ritual de lo Habitual’

Nakon 25 godina postojanja Lollapalooza festivala, njegov je osnivač Perry Farrell, frontman Jane’s Addiction, progovorio o svom sentimentu prema festivalu danas. Festival se danas održava u Chicagu i uključuje i elektroničku dance muziku koja se održava na bini koja nosi ime po EDM-u, a Farrell se nada da će u budućnosti festival biti bez tog EDM segmenta.

“Mrzim EDM, povraća mi se na nos. Ne podnosim to što se dogodilo s onim što volim, a to je house, meditativna, psihodelična muzika koja te odvede na putovanje. Ponekad se sramim vlastitog festivala”, izjavio je Farrell.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh