Jack White pustio suzu u svom prvom solo akustičnom televizijskom nastupu ikad

Prošloga je tjedna Jack White svoje fanove počastio rijetkom poslasticom objavivši 'Acoustic Recordings 1998-2016', zbirku arhivskih akustičnih snimaka iz toga perioda.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page
Jack White u showu Jimmyja Fallona

Jack White u showu Jimmyja Fallona

Nakon što je u travnju 2015. najavio pauzu od javnih nastupa, Jack White je prekinuo apstinenciju pojavivši se u showu Jimmyja Fallona kako bi promovirao najnoviju ploču. Ovo je pojavljivanje tim značajnije, jer je publika po prvi puta mogla vidjeti Jacka Whitea kako na televiziji nastupa sam u akustičnom izdanju.

Nakon kratkog razgovora u kojem je govorio o vintage akustičnoj gitari iz prvog svjetskog rata na kojoj je odsvirao čitav album, a nije ni propustio zadirkivati Fallona zbog njegove “dječje” gitare, White je izveo akustičnu verziju pjesme koju je napisao za Coca-Colu, “Love Is The Truth”, te “You’ve Got Her In Your Pocket” od The White Stripes, pri čemu se bio vidno emocionalan borio i sa suzama, što se osjetilo i u titranju glasa.

Ovo nije prvi puta da je Jack White pokazao što osjeća prema svom ugaslom, očito najdražem bendu, kao i za neprežaljenu Meg White kojoj je pjesma posvećena.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page

Komentari

Close
Pratite nas i lajkate