J.R. August izbacio spot za pjesmu ‘Lead the Way’ i nastavlja kampanju ’33’

Kantautor J.R. August objavio je spot za pjesmu ‘Lead the Way’ s njegovog dugo najavljivanog kratkometražnog filma “33”. Film je baziran na pjesmama s njegovog istoimenog EP-a objavljenog na početku ove godine, a sniman je na području Zagorja, u suradnji s inozemnim filmašima iz kolektiva 73collective (www.73collective.net).

J. R. August 'Lead the Way'
J. R. August ‘Lead the Way’

Redatelji filma su Portugalac Mário Macedo i Norvežanin Sebastian Sogard, a direktor fotografije je Zagrepčanin Filip Romac. Pjesma “Lead the Way” je zadnji od 3 dijela filma “33”. 1. dio filma, odnosno spot za pjesmu River Runs Through, J.R. najavljuje za 7 dana.

U sklopu promoviranja kratkometražnog filma “33” i svog najnovijeg EP-a istog naziva, J.R. August je pokrenuo i kampanju na jednoj od poznatih crowdfunding stranica u svrhu prikupljanja sredstava za snimanje svog prvog dugosvirajućeg albuma pod nazivom “Dangerous Waters LP”. Do danas je prikupio 1352$ od potrebnih 5500$.

Samo za tu prigodu splitska umjetnica Magdalena Modrić u procesu je izrade ručno rađenih knjiga pjesama nazvanih J.R. August: The Diary, ali i velike bista autora od kojih će se zadnja biti dostupna u samo jednom jedinom primjerku. Ukoliko niste spremni izdvojiti veliku sumu novaca, možete donirati i malo (jer sve se broji) i tako dobiti pismenu zahvalu na albumu, magnet, t-shirt ili vinil “33”.

U kampanji možete sudjelovati klikom na ovaj link.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh