Incubus singlom ‘Nimble Bastards’ najavljuje osmi studijski album

Novi singl prvi je komadić zvuka s iščekivanog osmog studijskog izdanja, koje će nositi naziv ‘8’, a planirani izlazak je u proljeće ove godine. Na novom singlu, kao i produkciji ostatka albuma, radio je Dave Sardy (Marilyn Manson, Oasis, Fall Out Boy, LCD Soundsystem, Rage Against The Machine).

Incubus 'Nimble Bastards'
Incubus ‘Nimble Bastards’

Pjesma „Nimble Bastard“ dobila je i lyric video, a bend se na novi singl osvrnuo riječima: „Pjesma je nastala iz fascinacije nekolicinom ljudi u našim životima, koji imaju nevjerojatnu moć prilagodbe. U slučaju da dotaknu najnižu točku, oni će samo odskočiti nazad i naučiti tu nevjerojatnu lekciju.“

Bend ove godine slavi 20. godišnjicu objave albuma „S.C.I.E.N.C.E.“, a novo iščekivano studijsko izdanje naslijedit će album „If Not Now, When?“ (2011.) te EP izdanje „Trust Fall (Side A)“ (2015.), s kojeg dolazi i posljednji singl „Absolution Calling“.

Brandon Boyd, Mike Einziger, Chris Kilmore, Ben Kenney i José Pasillas II novi singl objavili su uz najavu velike ljetne turneje po Sjevernoj Americi. Također, Incubus će održati dobrotvorni koncert za ACLU (American Civil Liberties Union), u Staples centru u Los Angelesu, gdje će im se pridružiti Daya, Halsey, Imagine Dragons, Macklemore, Skrillex, Tinashe te Zedd.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh