I Hladno pivo se pakira za Irsku

Mile Kekin: Hvala vladama koje su se pobrinule zaposliti naše mlade – u inozemstvu!

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page
Hladno pivo ove godine nastupa i u Irskoj

Hladno pivo ove godine nastupa i u Irskoj

Dok pjesma „Dibidus“, aktualni singl Hladnog piva, odjekuje radijskim eterom refrenom „Ako je budućnost crni bezdan, dopusti mi da ne znam!“ Hladno pivo se sprema za vruće koncertno ljeto na domaćem terenu, a jesen će biti obilježena koncertima po Europi, s posebnim naglaskom na dva koncerta u Irskoj.

Početkom lipnja bend je nastupio je na Revolution Festivalu u rumunjskom Temišveru, i taj nastup bio je početak serije koncerata Hladnog piva po državama Europe. Na jesen i zimu čekaju ih koncerti u Austriji, Bugarskoj, Mađarskoj, Češkoj i Slovačkoj, dok su za koncerte u Irskoj ulaznice već krenule u prodaju.

Hladno pivo nastupit će u dva irska grada, Corku i Dublinu, u listopadu ove godine, a s obzirom na priljev radne snage s naših prostora na Smaragdni otok, i reakcije nakon puštanja ulaznica u prodaju, čini se da će to biti pravi mali regijski reunion.

„Vrlo smo veseli i razdragani što ćemo nastupati po prvi put u Irskoj. Očekujemo odličnu pivu i još bolju publiku. Nikad nismo bili niti u Dublinu niti u Corku ali znam da ćemo sresti mnogo poznatih lica. To trebamo prvenstveno zahvaliti svim našim vladama koje se pobrinule zaposliti naše mlade – u inozemstvu. Ponijet ćemo i majice i cedeje i par hrvatskih specijaliteta koje ćemo prodavati po nenormalnim cijenama našim Ircima i onim pravim. Naš vrli menedžer za ovaj dio svijeta tvrdi da je ovo tek početak europske turneje bez kraja i početka. Na redu su Austrija, Češka, Bugarska i druge zemlje, a nakon toga samo je Šengen granica.„ – izjavio je Mile Kekin

Hladno pivo nastupit će u Corku 11. listopada u dvorani „Crane Lane Theatre“ a dan poslije, 12.10. stižu u Dublin u dvoranu „The Acadamy“.
Vjerujemo da će se zidovi koncertnih prostora u Irskoj najviše tresti kada krene refren pjesme „Firma“ – „Bog, domovina, nacija, svi na pod, ovo je privatizacija!“

Odmah po povratku iz Irske, 15. listopada, bend će održati i koncert u Zagrebu, u velikoj dvorani Doma sportova u sklopu jesenske dvoranske serije koncerata „Tulum“ gdje će dijeliti pozornicu s Brkovima i Šankom.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page

Komentari

Close
Pratite nas i lajkate