‘I Can’t Stop Thinking About You’ – Sting ima novi singl

Sting predstavlja novi singl ‘I Can’t Stop Thinking About You’, kojim najavljuje iščekivano studijsko izdanje.

Sting 'I Can't Stop Thinking About You'
Sting ‘I Can’t Stop Thinking About You’

Najavni singl „I Can’t Stop Thinking About You“ autorski potpisuje sam Sting, a iščekivano 12. studijsko izdanje nosit će naziv „57th & 9th“. Ujedno je to i prvi Stingov pop/rock album u više od deset godina, a u Hrvatskoj ga očekujemo 11. studenog.

Album „57th & 9th“ sniman je u suradnji s njegovim dugogodišnjim suradnicima Dominicom Millerom (gitara) i Vinniem Colaiutaom (bubnjevi). Iščekivano izdanje također bilježi suradnje s glazbenicima kao što su bubnjar Josh Freese (Nine Inch Nails, Guns n’ Roses) i gitarist Lyle Workman, te Tex-Mex bend The Last Bandoleros.

„Sve se dogodilo vrlo brzo, i veoma spontano. Moja ideja je uvijek da iznenadim sebe i ljude s kojima radim, a nadam se i slušatelje” izjavio je Sting.

Novi studijski album naziv je dobio prema križanju na Manhattanu koje je Sting svakog dana prelazio dok je hodao prema studiju u Hell’s Kitchenu. Produkcijom izdanja „57th & 9th“ pozabavio se Martin Kierszenbaum, a Sting o albumu nadodaje: „Radi se o istraživanju i putovanju, o cesti koja vodi u nepoznato. Na albumu smo završili s nečim što je energično i glasno, no istovremeno i promišljeno“

Iščekivani album „57th & 9th“ donosi ukupno 10 potpuno novih pjesama.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh