Harry Shearer će objaviti solo album imaginarnog basista Dereka Smallsa iz filma ‘Spinal Tap’

Trideset i tri godine nakon što je mockumentary ‘Spinal Tap’ ugledao svjetlo dana i postao kultni klasik, Derek Smalls snima solo album. Lik Smallsa igrao je Harry Shearer koji ujedno najavljuje da je njegov filmski karakter u studiju gdje snima solo debitantski album koji će se zvati ‘Smalls Change’.

Harry Shearer kao Derek Smalls u filmu 'Spinal Tap' (Foto: Wikipedia)
Harry Shearer kao Derek Smalls u filmu ‘Spinal Tap’ (Foto: Wikipedia)

Harry Shearer je najavio projekt u razgovoru za GQ.

“Album je okupio opasne glazbenike. Donald Fagen iz Steely Dan, Peter Frampton i Steve Vai samo su neki od njih. Loša sudbina s bubnjarima koja je pratila Spinal Tap možda će se i nastaviti obzirom da je Chad Smith iz Red Hot Chili Peppers twitao zajedničku fotografiju s Daveom Grohlom i Jimom Keltnerom iz studija gdje se snima album”, izjavio je Shearer.

Basist je naveo i imena nekoliko pjesama poput “Memo to Willie” koja se bavi disfunkcijom erekcije, zatim “MRI” i “It Don’t Get Old” koje se bave gubitkom zadovoljstva života na turneji. Album bi se trebao pojaviti u prodaji krajem godine za kada Shearer planira i prateću turneju. “Jedva čekamo, a do tada ćemo rokati naše klasike”, zadovoljno zaključuje Harry Shearer tj. Derek Smalls.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh