Grupa Jastuk se u novoj postavi predstavlja pjesmom ‘Nema signala’

Pjesmu je snimio producent Mark Mrakovčić s kojim bend planira nastaviti suradnju na budućem albumu.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page
Jastuk

Jastuk

Jastuk je počeo kao duo i u toj formi krajem 2015. objavljuju prvi EP “Vanzemaljci”. Ubrzo nakon toga se proširuju i sada broje šest članova. “Nema signala” je prva zajednički snimljena pjesma kojom se Jastuk želi predstaviti u novom sastavu. Pjesmu je snimio producent Mark Mrakovčić s kojim bend planira nastaviti suradnju na budućem albumu. Autori glazbe i teksta su osnivači benda, Jelena Rajčević i Rodolphe Sudon, a aranžman potpisuje Jastuk.

“”Nema signala” govori o trenucima kad smo najslobodniji, izgubljeni u prirodi i odmaknuti od konstantnog priljeva informacija kojeg je, u današnjem načinu života, sve kompliciranije izbjeći. Tek kad se od tih podataka odvojimo, shvatimo koliko su nam ustvari nepotrebni”; poručuju iz grupe Jastuk.

Redatelj i producent spota je Doringo, koji je ponudio drugačiju interpretaciju teme: “U svijetu bez signala naši junaci preispituju njima nove načine komunikacije. Verbalni način je isključen te im ostaju primitivni potezi, ali niti jedan od njih ne uspijeva. Međutim, bijeli klonovi, koji simbolički predstavljaju oživljene jedinice i nule, na kraju uredno posloženi daju nadu da će se nešto ipak iskomunicirati.”

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page

Komentari

Close
Pratite nas i lajkate