Grupa Brain Production objavila spot ‘Stvarnost’

Krčki bend Brain Production u subotu je u Kavezu promovirao svoj prvi službeni spot za pjesmu ‘Stvarnost’, a ovim singlom najavljuju i novi album. Spot u vlastitoj produkciji snimljen je u travnju ove godine u Zagrebu, prema vlastitom scenariju, dok montažu potpisuje mladi redatelj i snimatelj Tin Borovčak.

Brain Production
Brain Production

„Ovo nam je bilo prvo „ozbiljno“ iskustvo s video produkcijom. O snimanju sam dosad znao samo nešto teorijski i bilo je dosta teško obavit to kako treba, ipak je to jedan nama novi medij preko kojeg se možemo i moramo izražavati. Mislim da krajnji produkt ipak dugujemo Tinu Borovčaku. Ono što je posebno kod ovog spota je, naš pristup umjetnosti, kao i u tonskom studiju, htjeli smo čim manje post produkcije. Tako smo u snimanju ovog spota koristili prave crvene filtere na rasvjeti, što se pokazalo uspješnim, ali i puno težim putem“, izjavio je basist Teo Marević.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Bdm7FEVPNzI[/youtube]

Brain Production je bend čija priča je već dobro poznata nezavisnoj sceni u regiji. Za novi materijal kažu da je puno fokusiraniji od prethodnog, koji je stilski bio vrlo šarolik. Uz bend, na novom materijalu im u aranžmanima pomaže Bojan Kocijan, frontmen zagrebačkih Cojonesa.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh