Garbage objavili singl koji najavljuje novi album ‘Strange Little Birds’

Garbage (Shirley Mason, Steve Marker, Duke Erikson i Butch Vig) javnosti su podastrli svoj novi singl ‘Empty’ s nadolazaćeg albuma ‘Strange Little Birds’ koji će biti objavljen 10. lipnja za njihovu vlastitu etiketu Stunvolume.

Garbage
Garbage

Pjesma je premijerno izvedena jučer u “Kevin & Bean Show” na KROQ u Los Angelesu. “”Empty” je upravo ono što joj naslov i govori – pjesma o praznini”, izjavila je Shirley Mason tim povodom.

“Strange Little Birds” šesti je studijski album Garbagea, a snimljen je i produciran u LA-u kao svojevrsni nastavak “Not Your Kind of People” iz 2012. Album se može naručiti već danas na Garbage Storeu, a fanovi koji ga naruče dobivaju mogućnost instantng skidanja novog singla “Empty”.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=W5ZgmPpDtXs[/youtube]

Kao dodatak već prethodno najavljenih nastupa na festivalima ovog ljeta diljem Europe, Garbage su najavili da će do kraja tjedna objaviti i datume nastupa na američkim festivalima koji će se održati u Minneapolisu, Atlanti, New Yorku i drugim gradovima.

Ovog ljeta su i na europskoj turneji, a trenutno nama najbliži koncert bit će onaj najavljen za 7. lipnja u ljubljanskom Kinu Šiška.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh