Frenkie i Who See snimili novi singl na Major Lazer beatu

Regionalne zvijezde Frenkie i Who See, Sara Jo i Đorđe Miljenović u Tuborg Open kampanji snimili singlove na Major Lazer beatu.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page
Frenkie i Who See

Frenkie i Who See

Najaktivniji i najaktualniji reperi u regiji, Frenkie i dvojac Who See predstavljaju prvu zajedničku pjesmu “Daj Ga Na Gas”. Singl “Daj Ga Na Gas” snimljen je na Tuborg beatu koji je napravio svjetski poznati trojac Major Lazer (Diplo, Jillionaire i Walshy Fire). Produkciju i aranžman singla potpisuje Đorđe Miljenović poznat i kao Wikluh Sky. Pjesma “Daj Ga Na Gas” je energetska bomba snimljena u modernom trap stilu, a u kojoj se isprepliću agresivni vokali i zarazna melodija.

Frenkie je prošle godine u rujnu zajedno s dugogodišnjim suradnicima Kontrom i Indigom objavio uspješan album “Putanja”, koji je sniman u berlinskom Red Bull studiju, a ove godine je već najavljen i novi album koji predstavlja svojevrsni nastavak “Putanje”. Duo Who See prošlog su mjeseca objavili spot za singl “Naselje” koji će se naći na njihovom četvrtom studijskom albumu, a čija je objava najavljena ovog ljeta.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page

Komentari

Close
Pratite nas i lajkate