‘Freedom Is Dead’ – dRUMELODY predstavlja novi singl i EP

Radišni sarajevski autor Berin Tuzlić ne posustaje. Objavio je novi singl kojim najavljuje EP, a na jesen će se dvije njegove pjesme naći na čak tri različite kompilacije.

Pjesme 'Elephant' i 'Birds' naći će se na čak tri inozemne kompilacije
Pjesme ‘Elephant’ i ‘Birds’ naći će se na čak tri inozemne kompilacije

Poslije izvrsnih klupskih i festivalskih nastupa u Hrvatskoj (Tabor fest), Tirana (Destil) i Ljubljani (Gala Hala) dRUMELODY u Sarajevu 14. kolovoza nastupa u klubu Monument sa sarajevskim gostima Genetic Grooves Guru i New folder bandom predstavnicima nove elektro scene.

dRUMELODY također predstavlja EP sa novim istoimenim video uratkom “Freedom Is Dead” u on distribuciji njemačkog Dig dis, autor spota je Berin Tuzlić, audio mastering potpisuje Mathin Klein (studio MK) a produkciju studio Wood iz Sarajeva (A skitzo & dRUMELODY). Autor pjesme je Berin Tuzlić.

Zanimljivo je da će se pjesme “Elephant” i “Birds” naći u tijekom jeseni na kompilacijama tri različita izdavača. “Elephant” će tako izaći 1. rujna na kompilaciji “Melodica” za Label Groovematics, “Birds” 27. listopada na Labelu Complex Textures – Complex kao dio komplacije od 23 numere po imenu “Contrast Electronica Vol. 6”, dok će “Elephant” ugledati svjetlo dana 4. rujna na Labelu Flower power kompilacija će se zvati “Deepest side of your soul”.

Zadnje od Vijesti

Idi na Vrh