‘Ferragosto’ – novi spot grupe ČudNoReĐe

Nakon spota za pjesmu 'YouTube Party' kojom je najavljen drugi album 'Kompakt diskutabilno', ČudNoReĐe ima novi video. Ovoga puta za pjesmu 'Ferragosto' koja je naprosto hvalospjev Ferragosto Jam festivalu, gdje je ČudNoReĐe ove godine i nastupio solo na ištekanom stageu.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page
ČudNoReĐe na 10. Ferragostu (Kruno Galjar)

ČudNoReĐe na 10. Ferragostu (Kruno Galjar)

Režiju, snimanje i montažu spota potpisuje Tin Jandrašek koji je diplomirao video produkciju na MPA, a na Ferragosto je došao kao posjetitelj. Do realizacije spota došlo je vrlo jednostavno i spontano: „Nisam imao plan raditi spot za ovu pjesmu. Upoznao sam Tina slučajno tumarajući festivalom u nedjelju ujutro. Rekao mi je da je snimao moj nastup i da može od toga izmontirati spot. Pristao sam. Nakon tjedan dana, poslao mi je svoj video uradak i ja sam ga objavio.“ – objašnjava frontman Čudnoređa Ognjen Bašić.

„Kada na svom omiljenom festivalu pjevam drugima o njemu, a i njima je omiljen, mora se zakuhati sjajna atmosfera. Zato sam iznimno počašćen što su ti trenutci ovjekovječeni ovim spotom.“ – poentirao je Ognjen, koji je uspio razbiti chill out atmosferu ištekanog stejdža pretvorivši je u pravi dernek.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page

Komentari

Close
Pratite nas i lajkate