« Svi događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

Zoster dolazi u KSET

9 Prosinac

| 40-60 kn

Dvije godine nakon odlične promocije albuma ‘Srce uzavrelo’ u KSET-u te pola godine nakon memorabilnog nastupa na INmusic festivalu 2017, u Zagreb i u KSET se vraća mostarski sastav Zoster.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page
Zoster

Zoster

U subotu, 9. prosinca 2017., zagrebačka publika ponovo će imati prilike uživo čuti mnogobrojne hitove koje je bend proizveo u svojih 17 godina karijere na ukupno 4 albuma. Bendovi tekstovi se konstantno poboljšavaju i produbljuju, a teško je ne zamijetiti da kroz cijelo svoje postojanje Zoster prenosi poruke tolerancije, mira, progresivnosti i afirmacije, ljubavi te ponekad i edukacije.

 

Grupa Zoster je nastala kao posljedica pada imuniteta društva i kao potreba da se nešto kaže i učini, a bilo bi nezahvalno Zoster smještati u određeni glazbeni žanr jer su kroz svoja 4 albuma prošli mnogo toga – reggae, ska rock, lagane balade i štošta drugo.

 

Pored samostalnih koncerata grupe Zoster koje su imali u gotovo svim većim gradovima u regiji, svirali su i u mnogim europskim prijestolnicama, odsvirali su i većinu festivala u regiji (Exit, INmusic, Sarajevo film festival, Lake fest Nikšić, Jazz fest Sarajevo, Seasplash i mnoge druge).

 

Trenutnu postavu grupe čine Mario Knezović – vokal, Atilla Aksoj – gitara, Adis Sirbubalo – klavijature, Nikola Galić – bas i Goran Rebac – bubnjevi.

 

Karte po pretprodajnoj cijeni od 40 kn moguće je kupiti u KSET-u i Dirty Old Shopu, a na dan koncerta bit će potrebno izdvojiti 60 kn.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page

Detalji

Datum:
9 Prosinac
Vrijeme:
21:00 - 23:55
Cijena:
40-60 kn

Mjesto

Kset
Zagreb, Hrvatska
+ Google Map

Komentari

Close
Pratite nas i lajkate