« Svi događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

Vintage Industrial otvara novu koncertnu sezonu uz Psihomodo pop: Unpljugd

15 rujna

Dana 15. rujna rezervirajte za veliko otvorenje sezone Vintage Industriala uz genijalni Psihomodo Pop u ‘Unpljugd’ izdanju. Ovi velikani hrvatskog pop/rocka – Gobac, Tigi, Šparka, Brada, Kuzma, od milja znani i kao hrvatski Ramonesi, vraćaju se u Savsku 160 gdje će u akustičnom aranžmanu odsvirati svoje najveće hitove, a iznenađenja nisu isključena.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page
Psihomodo pop u Vintage Industrial Baru

Psihomodo pop u Vintage Industrial Baru

Prije 20 godina, 1997. izbacili su sedmi studijski album “Sextasy” s kojeg su odjeknuli hitovi poput: “Ona voli samo sebe”, “Bože čuvaj Psihomodo Pop”, “Zagrebačka noć”… a album je izašao godinu dana nakon “Unpljugda”. “Frida”, “Pinokio”, “Natrag u garažu”… tek su neke od pjesama koje krase 34-godišnju karijeru zagrebačkih rock junaka s preko 15 studijskih izdanja.

 

Pred dvije godine ova rock mašina je potvrdila da su još uvijek na vrhu najomiljenijih hrvatskih bendova kad su odsvirali Novu godinu upravo u Vintageu, a iste godine su, tri dana za redom, napunili Gavellu.

 

Grupa Psihomodo Pop svojim načinom sviranja, svojom glazbom i stilom, ostavila je upečatljiv trag na rock sceni kako bivše države tako i Hrvatske. Naslanjajući se na glazbeni izričaj svojih uzora (Rolling Stones, Iggy & The Stooges, Lou Reed, Velvet Underground, T. Rex, The Vibrators, Ramones…), nametnuli su se kao nezaobilazan čimbenik rock izričaja na ovim prostorima. Svugdje rado viđeni, rado slušani, svojom pojavom, scenskim nastupom, nikoga ne ostavljaju ravnodušnima. Usprkos tome što djeluju više od dvadeset godina oni i dalje, mladenačkim žarom, priređuju nova, sve bolja iznenađenja i kvalitetnu glazbu.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page

Detalji

Datum:
15 rujna
Vrijeme:
21:00 - 23:55

Mjesto

Vintage Industrial Bar
Savska 160, Zagreb, Hrvatska
+ Google Map

Komentari

Close
Pratite nas i lajkate