« Svi događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

Triestri, Riđi Riđ i Buntai promoviraju albume u Tvornici kulture

21 travnja

| 40-50 kn

Trostruka promocija novih hip-hop / trap albuma koje potpisuju Triestri, Riđi Riđ i Buntai zakazana je u zagrebačkoj Tvornici kulture u petak 21. travnja 2017.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page
Triestri

Triestri

Tvornica sve više postaje dom, ne samo hrvatskog, već i regionalnog repa, pa se nakon Drito iz Tvornice festivala priča nastavlja s hip-hop / trap kocnertima, a uz tri promocije albuma ovo je ujedno i promocija nove supergrupe.

 

Triestri – promocija “Gram Turizlo” mixtapea: U pauzi između objave novih materijala i albuma, dečki iz High5 i KUKU$ su se okupili oko zajedničkog projekta Triestri, a njihov prvi single “Udari” ujedno je i najavna pjesma s prvog mixtapea “Gram Turizlo”.

 

Riđi Riđ

Riđi Riđ

Triestri ime je možda novitet u koncertnim aktivnostima, ali članovi bande, cijeli High5 i KUKU$ Klan, su više nego dovoljni razlozi za velika očekivanja od ovog i budućih nastupa i zajedničkih angažmana. Ususret koncertnoj promociji u Tvornici, novi mixtape će se službeno moći poslušati u Klubu 03. ožujka samo od 23:50 do 00:40, nakon čega će biti i dostupan za besplatno skidanje.

 

Buntai (Foto: Paula Grandov)

Buntai (Foto: Paula Grandov)

Riđi Riđ – Promocija “Čvarci od marcipana”: Riđi Riđ, reper iz High5-a i Triestri bande, objavio je svoje prvo solo izdanje, EP nazvan “Čvarci od marcipana” koje će koncertno promovirati u Tvornici. EP sadrži ukupno osam pjesama i, premda drugačiji od radova u njegovim matičnim bendovima, utvrđuje status jednog od najboljih repera novije generacije. Na izdanju je okupio sjajnu postavu suradnika, a produkciju potpisuju Koolade, Denz, Rinoma, Strapazoot, Miyamoto Usashi i Some1Else, dok je autor naslovnice sjajni Glitchboy2000.

 

Buntai – Promocija “10 000” mixtapea: Zagrebačka trap grupa Buntai, nastala krajem 2015. te je počela djelovati kao “Undead Squad”. Čine ju vokali Tajo i I ¥UNG BUD€ i producent DeepSix, a ono što ističe njihov zvuk na hrvatskoj sceni je intenzivan utjecaj modernije američke “Dirty South” trap scene pomiješane s domaćim i osobnim stilovima. Buntai su do sada uz solo koncert nastupili kao podrška uz High5 i KUKU$, te su ih pratili i na Drito iz Tvornice festivalu. Ovoga puta nastup će biti promocija mixtapea “10 000”.

 

Ulaznice u su u pretprodaji po 40 kn, dok će na dan koncerta cijena iznositi 50 kn. Službena prodajna mjesta: Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1, Aquarius CD shop, Varšavska 13, Zagreb, Atlas Arena centar, Ulica Vice Vukova 6, Zagreb, Dancing Bear, Gundulićeva ul. 7, Zagreb, Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb, Record Store, Tkalčićeva 34, Zagreb, Rockmark, Berislavićeva 13, Zagreb i www.entrio.hr.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page

Detalji

Datum:
21 travnja
Vrijeme:
21:00 - 23:55
Cijena:
40-50 kn

Mjesto

Tvornica kulture
Zagreb, Hrvatska
+ Google Map

Komentari

Close
Pratite nas i lajkate