Loading Events
  • This event has passed.

Tommy Emmanuel u Kinu Studentskog centra

22 ožujak, 2017Miljenik hrvatske publike Tommy Emmanuel 22. ožujka 2017. dolazi u dvoranu zagrebačkog Kina SC.

Tommy Emmanuel (Foto: Simone Cecchetti)
Tommy Emmanuel (Foto: Simone Cecchetti)

Osam godina nakon posljednjeg samostalnog nastupa u Zagrebu, jedna od najvećih gitarističkih zvijezda današnjice, australski glazbenik Tommy Emmanuel nastupit će 22. ožujka 2017. godine u kinu Studentskog centra u Zagrebu.

 

Kupite ulaznice preko ovog linka jer time direktno novčano pomažete i Ravno Do Dna 🙂

 

Ovaj slavni gitaristički virtuoz najpoznatiji je po posebnoj fingerstyle tehnici sviranja sa svih deset prstiju. U četiri desetljeća dugoj i nadasve bogatoj karijeri nanizao je brojna priznanja za svoj rad, nagrade i nominacije te među ostalim i jedno od najvećih priznanja u gitarističkom svijetu, titulu Certified Guitar Player koju mu je dodijelioChet Atkins, a koju nosi svega pet glazbenika na cijelom svijetu. Inspirirao je mnoge mlade, nadolazeće glazbenike te ispisao pozamašan popis suradnji s poznatim glazbenim imenima.

 

“Kad sviram, osjećam se kao da sam uključen u nešto. Ne znam što je to i ustvari ni ne želim znati. Samo želim znati da je tamo.” – Tommy Emmanuel.

 

Svaki njegov koncert putovanje je u nepoznate glazbene predjele, vijuganje između raznih glazbenih stilova i istraživanje iskrenosti zvuka. Izbjegava ponavljanja i većinom improvizira, prihvaćajući nesavršenosti kao savršeni dio nastupa jer kod njega “sve je u osjećaju glazbe”. Često istovremeno ubacuje različite dijelove u svoj materijal i djeluje kao one-man band ili čak, bolje rečeno, gitaristički orkestar.

 

Zagrebačkoj publici vraća se u sklopu turneje “It’s Never Too Late” na kojoj predstavlja istoimeni studijski album.

 

Ulaznice će biti moguće kupiti od 1. prosinca po cijeni već od 189 kuna u sustavu i na svim prodajnim mjestima Eventima.

Details

Date:
22 ožujak, 2017
Time:
20:00 - 23:55
Cost:
Kn189
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Kino SC
Zagreb, Hrvatska + Google Map