« Svi događaji

SuperUho u Zagreb dovodi Yo La Tengo

11.05.2018.

| 150-180 kn

Nakon što su proteklog tjedna Mark Lanegan Band i Fleet Foxes oduševili punu Tvornicu, a to isto nam se upravo sprema učiniti Zola Jesus u Močvari te tako zaključiti ovogodišnju superuhu godinu, vrijeme je za najavu još jednog u nizu koncerata kojima se primoštenski festival SuperUho promovira u Zagrebu. Tako će uz kultne The Sonics, koji u Vintage Industrial Bar dolaze 13. veljače, Zagreb biti u prilici iznova gledati jednog od najobožavanijih američkih ‘malih’ bendova – Yo La Tengo. Koncert će se održati 11. svibnja u Pogonu Jedinstvo.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page
Yo La Tengo

Yo La Tengo

Nastavši 1984. kao glazbeni projekt budućih supružnika Ira Kaplana (gitara, klavir, vokali) i Georgie Hubley (bubnjevi, klavir, vokali), kojima se 8 godina kasnije priključio basist James McNew, Yo La Tengo su s vremenom stekli kultno sljedbeništvo te postali jednim od najvećih miljenika glazbene kritike diljem svijeta. Za sobom imaju četrnaest redom izvrsnih albuma prekrasne, intrigantne, eksperimentima sklone i nerijetke bučne pop glazbe, radili su glazbu za filmove ali i snimili temu za kultne Simpsone, glumili su The Velvet Underground u filmu “I Shot Andy Warhol” te dijelili pozornicu s mnogim drugim glazbenim velikanima.

 

Yo La Tengo su prije točno 4 godine prvi put nastupili u Zagrebu, oduševili ga ali i bili podjednako oduševljeni ovim gradom i njegovom publikom kojoj se 11. svibnja vraćaju.

 

Ulaznice po promotivnoj cijeni od 130 kn u prodaji su u Dirty Old Shopu (Tratinska 18 ) te Rockmarku (Berislavićeva 13). Od 27.11. cijena će im biti 150 kn, a na ulazu će koštati 180 kn, naravno ukoliko dotad ne budu rasprodane.

 

Ulaznice je moguće kupiti i putem internet servisa slijedećih dućana: Dirty Old Shop – http://www.dirtyoldempire.com/shop/karte.html i Rockmark – http://www.rockmark.hr/kategorija/460/ulaznice.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page

Detalji

Datum:
11.05.2018.
Vrijeme:
21:00 - 23:55
Cijena:
150-180 kn

Mjesto

Pogon Jedinstvo
Zagreb, Hrvatska
+ Google Map

Komentari

Autor

avatar
Close
Pratite nas i lajkate