Loading Events
  • This event has passed.

Remek djelo Andrew Lloyd Webbera, mjuzikl ‘Cats’ dolazi u Zagrebačku arenu

22 ožujak, 2017Mjuzikl Cats, remek djelo Andrew Lloyd Webbera, mjuzikl koji je srušio nekoliko rekorda, osvajač Olivier nagrade, dolazi u Zagreb 22. ožujka. Hrvatskoj publici će se predstaviti po prvi puta u Areni Zagreb.

Mjuzikl 'Cats'
Mjuzikl ‘Cats’

Temeljen na zbirci Old Possum’s Book of Practical Cats,T.s. Elliota, mjuzikl Cats se vratio na West End u prosincu 2014. godine ponovno ujedinivši stari kreativni tim: redatelja Trevora Nunna, pomoćnicu redatelja I koreografkinju Gillian Lynne, dizajnera Johna Napiera i skladatelja Andrew Lloyd Webbera. Nakon druge sezone u London Palladiumu, produkcija kreće na novu turneju 2017. godine.

 

Kupite ulaznice preko ovog linka jer time direktno novčano pomažete i Ravno Do Dna 🙂

 

Samo jedne posebne večeri u godini, Jellicle mačke se sastaju na Jellicle balu gdje Old Deuteronomy, njihov mudri vođa, odlučuje i objavljuje koja će od njih otići u Heaviside Layer, biti ponovno rođena i živjeti novi Jellicle život. Cats, jedan od najdulje izvođenih mjuzikala na West Endu i Broadwayu, svoju je premijeru imao u New London Theatreu 1981. gdje je igrao rekordnih 21. godinu i skoro 9.000 izvedbi.

 

Produkcija je osvojila Olivier nagradu i Evening Standard nagradu za najbolji mjuzikl. Broadwayska produkcija ja 1983. Osvojila čak sedam Tony nagrada i igrala je punih 18. godina nakon svjetske premijere, mjuzikl Cats je predstavljen u više od 30 zemalja, preveden na više od 10 jezika I pogledalo ga je više od 50 milljuna ljudi diljem svijeta. Obje originalne produkcije, Londonska i Broadwayska su osvojile Grammy nagradu.

 

Nezaobilaznu pjesmu Memory otpjevalo je preko 150 glazbenika, od Barbra Streisand i Johnny Mathisa do Liberacea i Barry Manilowa.

 

Turneja 2016/2017 je pod produkcijskom kućom The Really Useful Theatre koja je u vlasništvu Andrew Loyd Webbera a glavni promotor je David Ian Productions.

 

Ulaznice po cijeni: 189,00 / 259,00 / 329,00 / 499,00 kn na Eventim.hr. Invalidi u kolicima ulaze besplatno, pratnja plaća punu cijenu. Djeca do 6 g. ulaze besplatno i sjede roditeljima u krilu.

Details

Date:
22 ožujak, 2017
Time:
20:00 - 23:55
Cost:
Kn189 - Kn499
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , ,

Venue

Arena Zagreb
Zagreb, + Google Map