« Svi događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

Radionica ‘Kako bukirati turneje’ u Rationalu, predavač: Niko Potočnjak

14 siječnja

| 150 kn

Druga radionica za glazbenike autora Nike Potočnjaka na temu kako bukirati turneje održat će se u subotu 14. siječnja u 14:00 u prostorijama Rationala u Preradovićevoj 29.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page
Niko Potočnjak

Niko Potočnjak

U svibnju 2016. održana je prvu glazbenu radionicu na temu bukiranja turneja i svih popratnih logističkih te međuljudskih izazova koje taj segment vođenja benda nosi za sobom. Zbog ogromnog interesa predavanje na istu temu ponovit će se u subotu 14. siječnja. Osnovni cilj radionice je upoznavanje sudionika s konceptom turneja. Od DIY (do it yourself) varijanti do booking agencija, uz prolazak svih faze i stadija dogovaranja, organizacije, financija kroz empirijske primjere, debatu i odgovore na pitanja.

 

Radionica će pokriti pitanja bookinga (turneje, agencije), labela (što znače I kako im pristupiti), merchandisea (iskustva vezana uz merch i financiranje benda), promociju te odnose u bendu.

 

Autor radionice i predavač je Niko Potočnjak, glavna osovina Seven That Spells, Jastreba i The Last Lord Of Atlantis.

 

Trajanje radionice je 6 sati, s pauzom za ručak na pola termina, a sam tempo rada je prilično intenzivan. Preporuka je imati osnovni pribor za zapisivanje.

 

Cijena ulaza je 150 kn. Karta se može kupiti na adresi mjesta održavanja radionice (Rational, Preradovićeva 29), najkasnije do subote, 7. siječnja. Rezervirati se mogu slanjem poruke Rationalu.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page

Detalji

Datum:
14 siječnja
Vrijeme:
14:00 - 20:00
Cijena:
150 kn

Mjesto

Rational
Preradovićeva 29, Zagreb,
+ Google Map

Komentari

Close
Pratite nas i lajkate