« Svi događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

Povratnički koncert Marina Ivanovića Stoke u Vintage Industrial Baru

8 Prosinac

Tri godine nakon odsustva s koncertne mape Zagreba, jedan od pionira hrvatskog rapa vraća se na pozornicu u velikom stilu. Specijalan povratnički zagrebački koncert Marina Ivanovića Stoke održat će se 8. prosinca u Vintage Industrial Baru.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page
Marin Ivanović Stoka (Foto: promo)

Marin Ivanović Stoka (Foto: promo)

Poznati reper u čiji je izričaj utkan grad Zagreb i dalje ponosno stoji kao osobit glas kvarta. U svibnju je šokirao javnost i fanove svojom lažnom objavom smrti koja je samo simbolički poslužila da svrati pozornost na tematiku ovisnosti od droge s kojom se obračunava u singlu ‘Stara škola kreka’, svojevrsnoj osobnoj ispovijesti po kojoj i nadolazeći album dobiva ime.

 

Uz nekoliko gostiju iznenađenja, Stole priprema setlistu sastavljenu od bitnih hitova karijere, ali i pjesama s dugoočekivanog novog albuma ‘Stara škola kreka iz tame u svjetlo’ kojeg će objaviti 16. prosinca. Album će svoju službenu promociju, uz proslavu 20 godina karijere, doživjeti krajem zime. U isto vrijeme najavljuje se i premijera istoimene monodrame u Kazalištu Vidra.

 

Proboj i slavu na rap teritoriju stekao je još krajem 90ih uz Marka Lasića Nereda s kojim je djelovao u formi dua pod nazivom Nered & Stoka. Nakon njihovog zajedničkog albuma ‘Spremni za rat’ (1999.), nizao je solo albume ‘Stole’ (2003.), ‘Kravlje ludilo’ (2006.), ‘Pogodi ‘ko se beko’ (2010.), a svoje posljednje album izdanje ‘ZG Gangsta’ izbacio je 2014. godine.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page

Detalji

Datum:
8 Prosinac
Vrijeme:
21:00 - 23:55

Mjesto

Vintage Industrial Bar
Savska 160, Zagreb, Hrvatska
+ Google Map

Komentari

Close
Pratite nas i lajkate