« Svi događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

Pete And The Shine Brights i Johnny And His Rockin’ Tunes u Vintage Industrial Baru

16 rujna

Nakon zanemarive pauze, u Vintage Industrial se vraća najpopularniji rockabilly program u Zagrebu. Rockabilly Showdown u subotu 16. rujna dovodi talijanski bend Pete And The Shine Brights i zagrebačku im podršku Johnny And His Rockin’ Tunes.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page
Rockabilly Showdown -  Nova sezona u Vintage Industrial Baru

Rockabilly Showdown – Nova sezona u Vintage Industrial Baru

Pete And The Shine Brights – Rockabilly trio osnovan u siječnu 2017. godine u Sjevernoj Italiji. Pjevač Pete (Pietro Zamperin), mladi rockabillyčar i ljubitelj countrya, zaljubljujući se u cijelu jednu supkulturu koja datira iz 40-ih, odlučio je u duhu tog vremena s prijateljima Markom i Rickom (Marco Bosser & Enrico Bellomo) i osnovati bend – Shine Brights. Obzirom na zaljubljeničku notu koju su imali prema rockabilly glazbi, trojac je odlučio isprobati pomalo zaboravljenu formulu – sviraju bez bubnjara, što je bilo normalnu na jugu Amerike u kasnim 40-ima.

 

Johnny And His Rockin’ Tunes – Zagrebački autentični rockabilly i rock’n’roll bend koji svira na autentičnim instrumentima. Johnny and his Rockin’ Tunes vas nepogrešivo vraćaju u sredinu 50-ih, u doba Elvisove afirmacije, briljantina, šarenih košulja i plesnih ritmova. Osim Presleya, na repertoaru benda su Gene Vincent, Johnny Cash, Jerry Lee Lewis, Chuck Berry, Johnny Burnette, Carl Perkins, Roy Orbison…

 

Ulaz je besplatan.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page

Detalji

Datum:
16 rujna
Vrijeme:
21:00 - 23:55

Mjesto

Vintage Industrial Bar
Savska 160, Zagreb, Hrvatska
+ Google Map

Komentari

Close
Pratite nas i lajkate