Loading Events
  • This event has passed.

Noć mračnog cirkusa u Močvari

23 ožujak, 2017U četvrtak 23. ožujka u zagrebačkoj Močvari na programu je posebna večer – Noć mračnog cirkusa.

Noć mračnog cirkusa u Močvari
Noć mračnog cirkusa u Močvari

Kada se spoje hibridi metala i cirkusa dogodi se sudar sila iz pakla i ludila uslijed kojeg izrastaju polubića koja se pokazuju samo na posebne večeri; u Noći mračnog cirkusa. Publika će imati priliku vidjeti kako izgleda jedno pravo akrobatsko klanje, ples stopala i poi traka , dva lica čuvarica sudbine na zračnom obruču, sudar metala i peruški, arogantni i samodostatni hula hoop, statično-plesni trapez duo performans , mistični hammock, probadanje kukama, levitaciju, obred jedne vještice i još mnogo toga…

 

Tricycle Trauma i Triko Cirkus Teatar predstavlja Ivu Peter-Dragan , Sandru Dunaj, Anu Arunović, Aleksandra Đikića, Dijanu Fureš, Jelenu Đanko, Dinu Helvida, Zoranu Unković, Tanju Puklek, Lidiju Šolu i Ivanu Pedljo koji će se uz Umor, Hesperian Death Horse, Negative Slug i Skroz Over izobličiti 23. ožujka kada se puni mjesec uzdigne nad Močvarom.

 

Umor, Hesperian Death Horse, Negative Slug i Skroz Over će zasvirati na močvarnoj sceni, ali će s njima levitirati, gmizati i plesati artistice i izvođači iz malog, ali ne manje mračnog cirkusa.

 

Početak: 21:00 sati. Upad: 40 kuna.

Details

Date:
23 ožujak, 2017
Time:
21:00 - 23:55
Cost:
Kn40
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , , , ,

Venue

Močvara
Zagreb, Hrvatska + Google Map