« Svi događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

Noć mračnog cirkusa u Močvari

23 ožujka

| 40 kn

U četvrtak 23. ožujka u zagrebačkoj Močvari na programu je posebna večer – Noć mračnog cirkusa.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page
Noć mračnog cirkusa u Močvari

Noć mračnog cirkusa u Močvari

Kada se spoje hibridi metala i cirkusa dogodi se sudar sila iz pakla i ludila uslijed kojeg izrastaju polubića koja se pokazuju samo na posebne večeri; u Noći mračnog cirkusa. Publika će imati priliku vidjeti kako izgleda jedno pravo akrobatsko klanje, ples stopala i poi traka , dva lica čuvarica sudbine na zračnom obruču, sudar metala i peruški, arogantni i samodostatni hula hoop, statično-plesni trapez duo performans , mistični hammock, probadanje kukama, levitaciju, obred jedne vještice i još mnogo toga…

 

Tricycle Trauma i Triko Cirkus Teatar predstavlja Ivu Peter-Dragan , Sandru Dunaj, Anu Arunović, Aleksandra Đikića, Dijanu Fureš, Jelenu Đanko, Dinu Helvida, Zoranu Unković, Tanju Puklek, Lidiju Šolu i Ivanu Pedljo koji će se uz Umor, Hesperian Death Horse, Negative Slug i Skroz Over izobličiti 23. ožujka kada se puni mjesec uzdigne nad Močvarom.

 

Umor, Hesperian Death Horse, Negative Slug i Skroz Over će zasvirati na močvarnoj sceni, ali će s njima levitirati, gmizati i plesati artistice i izvođači iz malog, ali ne manje mračnog cirkusa.

 

Početak: 21:00 sati. Upad: 40 kuna.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page

Detalji

Datum:
23 ožujka
Vrijeme:
21:00 - 23:55
Cijena:
40 kn

Mjesto

Močvara
Zagreb, Hrvatska
+ Google Map

Komentari

Close
Pratite nas i lajkate