« Svi događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

New Candys i Discohernia u Močvari

23 travnja

| 30 kn

Kao i svake godine krajem travnja standardno u središnjici WolfBad Squada se zbijaju psihodelični redovi pa je pala odluka u Močvari ugostiti pravu izvornu Fuzz Club poslasticu – ali bukvalno! U nedjelju 23. travnja dolaze talijanski New Candys i domaći Discohernia.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page
New Candys

New Candys

New Candys je bend izvorno formiran 2008. godine u Veneciji i u vrlo kratkom roku popločali su svoj put od podzemlja i tajnih prolaza ovog karnevalskog grada do glazbenih festivala poput The Secret Garden Party i Liverpoool Psych Festa.

 

Pod utjecajem glazbenih velikana poput The Velvet Underground, The Stone Roses i Syd Barreta objavljuju 2010. u vlastitoj produkciji EP “New Candys” a nedugo zatim izlazi i hvaljeni album “Stars Reach The Abyss”, uradak ispunjen jedinstvenim emotivnim nabojem koji vas ostavlja zatečenim i oduševljenim poput klinca koji je okusio svoju prvu slasticu u životu.

 

U 2015. uvršteni su na kompilaciju “The Reverb Conspiracy” u izdanju Fuzz Club/The Reverberation Appreciation Society (Levitation Austin) dok u Močvaru dolaze promovirati svoj posljednji album “New Candys As Medicine”, koji je u međuvremenu pronašao svoje mjesto i u Committee To Keep Music Evil katalogu.

 

Discohernia – Poznati bioparanoični diskohernični breakbeat kvartet Discohernia kojeg čine Aljoša (bubanj), Cak (bass, vokal), Stipe (truba,vokal) i Beuc (gitara) posebno će začiniti ovu večer prepoznatljivim glazbenim stimuliranjem femoralne hernije u kombinaciji s plesnim disco ritmovima.

 

Nakon što su se okupili sasvim slučajno za potrebe snimanja filma Antonija Nuića “Život je truba” bend nastavlja sa svojim intenzivnim radom i velikim brojem nastupa da bi 2016. objavili i aktualni album “Bioparanoja”. Svoju glazbu opisuju kao kombinaciju psihodeličnog elektro acid fusion punka.

 

Upad: 30 Kn

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page

Detalji

Datum:
23 travnja
Vrijeme:
21:00 - 23:55
Cijena:
30 kn

Mjesto

Močvara
Zagreb, Hrvatska
+ Google Map

Komentari

Close
Pratite nas i lajkate