« Svi događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

Mr.Lee & IvaneSky u Vintage Industrial Baru

24 veljače

| 70-85 kn

U petak, 24. veljače s početkom u 20:30 sati u Vintage Industrial Baru nastupaju Mr. Lee i IvaneSky.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page
Mr.Lee & IvaneSky u Vintage Industrial Baru

Mr.Lee & IvaneSky u Vintage Industrial Baru

Projekt je nastao pred nekoliko desetljeća pod imenom Strukturne ptice, a prethodio je kasnijim inkarnacijama Let2 i, konačno, Let3, te je u zadnjih nekoliko godina fermentirao u kazališnom i filmskom glazbeno-scenskom djelovanju Damira Martinovića Mrleta – Mr.Leea i Ivanke Mazurkijević – IvaneSky. Uz ovaj pokretački duo na albumu ‘Colors’ sudjeluje još cijeli niz sjajnih glazbenika, a prije svega jezgro benda koje čine gitaristi Vlado Simcich Vava (Turisti, ex-Laufer) i Dražen Baljak (Let3), te bubnjar Ivan Bojčić Bin(Morso, Let3). Uz njih na albumu su gostovali i Matija Dedić (klavir), Darko Jurković Charlie (Gitara), Bobo Grujičić (bubanj), Ivan Valušek (bas, sitar), Rene Mazurkijević (klarinet) i drugi, a produkciju potpisuju Matej Zec i Iztok Turk.

 

“Colors” je po mnogočemu više od albuma glazbe za kazalište i film, svaka je pjesma svijet za sebe i definitivno u cjelini funkcionira kao moderni, na trenutke i avangardni pop album, osebujne atmosfere i visoke artističke kvalitete kojom prelazi okvire domaće glazbene scene i može se bez problema usporediti sa sličnim svjetskim ostvarenjima.

 

Ulaznice u pretprodaji: 70 kn, a na dan koncerta 85 kn. Prodajna mjesta: Dirty Old Shop (Tratinska 18), Vintage Industrial Bar / Kavez (Savska 160) i Entrio.hr (https://goo.gl/7A06KY)

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page

Detalji

Datum:
24 veljače
Vrijeme:
20:30 - 23:55
Cijena:
70-85 kn

Mjesto

Vintage Industrial Bar
Savska 160, Zagreb, Hrvatska
+ Google Map

Komentari

Close
Pratite nas i lajkate