« Svi događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

Marčelo u sklopu programa ‘Sviraj stare’ u Vintage Industrial Baru

24 studenog

| 65-85 kn

Na drugi ovosezonski koncert koncepta Sviraj Star eu Vintage Industrial Bar 24. studenog stiže talentirani srpski glazbenik Marčelo. Setlista sastavljena od pjesama isključivo sprva dva albuma “De Facto” (2003.) i “Puzzle Shock” (2005.) predstavlja podjednako jedinstvenu glazbenu poslasticu i vremeplov na početke njegove bogate petnaestogodišnje karijere.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page
Marčelo (Foto: Ana Kašćelan)

Marčelo (Foto: Ana Kašćelan)

Ovaj uspješni i nagrađivani pisac glazbe, proze i novinskih kolumni izrastao je u jednog od najmoćnijih i najpopularnijih liričara u regiji. Prvi album “De Factoi”z 2003. naišao je na hvalospjeve publike i kritike koja ga je prozvala “glasom generacije”. Te je godine bio najprodavaniji album u Srbiji i ujedno prvi poslijeratni album koji je ujedinio nove glazbene snage s područja cijele bivše države, uz gostovanja imena kao što su Edo Maajka, Elemental i Disciplinska Komisija.

 

Album “Puzzle Shock” izlazi 2005. godine i donosi hitove kao što su “Otkucaji”, “Šarada”, “Pozerište” i “Novi Vavilon”. Ovo remek djelo po izlasku sjeda na vrhove ljestvica i zbog eklektičnog pristupa skladanju uz brojne utjecaje jazza, rocka i funka širi Marčelovu bazu fanova na ljude izvan tipičnih hip-hop krugova. Album je osvojio brojne nagrade, uključujući TV Metropolis nagradu za najbolju pjesmu, Davorina za najbolji urbani album, dok je spot za Pozerište uvršten u World Chart Express europskog MTV-a.

 

Pretprodaja ulaznica po cijeni od 65 kn kreće 17. listopada. Na dan koncerta cijena karte iznosi 85 kn. Službena prodajna mjesta: Dirty Old Shop (Tratinska 18) i Vintage Industrial Bar (Savska 160).

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page

Detalji

Datum:
24 studenog
Vrijeme:
21:00 - 23:55
Cijena:
65-85 kn

Mjesto

Vintage Industrial Bar
Savska 160, Zagreb, Hrvatska
+ Google Map

Komentari

Close
Pratite nas i lajkate