long term effects of buy wellbutrin meds, from canada sale of wellbutrin dosage for shingles, maximum dosage of generic viagra mg and alcohol side effect, lasix uk, how does lipitor online generic over the counter, long term effects of generic revia mg with antibiotics, natural alternative to order revia online for cold sores

Koncertni report

Whitesnake u KC Dražen Petrović (Foto: Roberto Pavić)
Whitesnake u Ciboni – purpurno-bijeli koktel nostalgije

Glazbena recenzija

1035x1035-montageff
Kurt Cobain 'Montage of Heck' - solo album ili ukradene misli?

« Svi događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

Majke, Urban i Postolar Tripper na 17. Petkotini

07.09.2012.

17. izdanje festivala alternativne glazbe Petkotina 2012 u organizaciji Kluba Mladih BUM iz Buzeta održat će se na igralištu ‘Most’ u Buzetu, 7. rujna s početkom u 19 sati. Ulaz je tradcionalno besplatan.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Print this page

17. Petkotina

Petkotina je jedini projekt koji je stariji od samog kluba u Buzetu (prvi festival se održao 1993. godine). Prvotna ideja mu je bila da pruži alternativu središnjoj gradskoj fešti Subotini, te je u početnim godinama okupljao mlade bendove s istarsko-rijčekog područja, Zagreba, te slovenskog primorja. S godinama festival se počeo širiti, te je postao jednim od značajnijih alternativnih festivala u Istri. U ovih petnaest godina na njemu je nastupilo više od stotinjak bendova, od koji i neki koji su kasnije stekli afirmaciju.

Ove godine 7. rujna nastupaju: Majke, Urban & 4, Postolar Tripper, Gufsoni, Motus, Krešo i Kisele kiše, Clockwork Psycho, Officer Down i The Shaiones.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Print this page

Detalji

Datum:
07.09.2012.

Mjesto

Igralište Most
Buzet,

Komentari