cost of #tppsvxvn, http://www.museodelnovecento.org/without-prescription-order/fast-delivery-lowest-price-allopurinol.html#allopurinol

Glazbena recenzija

Rae Morris 'Unguarded'
Rae Morris 'Unguarded' – blijedo predstavljanje

Književna recenzija

Simon Critchley 'Bowie'
Simon Critchley 'Bowie' - Filozofijska analiza Bowiejeve osobe i riječi

« Svi događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

Majke, Urban i Postolar Tripper na 17. Petkotini

07.09.2012.

17. izdanje festivala alternativne glazbe Petkotina 2012 u organizaciji Kluba Mladih BUM iz Buzeta održat će se na igralištu ‘Most’ u Buzetu, 7. rujna s početkom u 19 sati. Ulaz je tradcionalno besplatan.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Print this page

17. Petkotina

Petkotina je jedini projekt koji je stariji od samog kluba u Buzetu (prvi festival se održao 1993. godine). Prvotna ideja mu je bila da pruži alternativu središnjoj gradskoj fešti Subotini, te je u početnim godinama okupljao mlade bendove s istarsko-rijčekog područja, Zagreba, te slovenskog primorja. S godinama festival se počeo širiti, te je postao jednim od značajnijih alternativnih festivala u Istri. U ovih petnaest godina na njemu je nastupilo više od stotinjak bendova, od koji i neki koji su kasnije stekli afirmaciju.

Ove godine 7. rujna nastupaju: Majke, Urban & 4, Postolar Tripper, Gufsoni, Motus, Krešo i Kisele kiše, Clockwork Psycho, Officer Down i The Shaiones.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on Twitter0Pin on Pinterest0Print this page

Detalji

Datum:
07.09.2012.

Mjesto

Igralište Most
Buzet,

Komentari