« Svi događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

M.O.R.T. i Garage in July u Vintage Industrial Baru

23 ožujka

| 40-50 kn

Punk rock blueseri iz Cetinjske krajine M.O.R.T. te izvrsna osječka rock blues četvorka Garage in July održat će u četvrtak 23. ožujka koncert u Vintage Industrial Baru.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page
M.O.R.T

M.O.R.T

M.O.R.T. je beskompromisni autorski punk – blues band iz Sinja, žestokog zvuka i živih nastupa. Kostur benda, John, Zvrk i Kikos, postoji kroz bezumno životarenje još od jeseni 2003. godine. Krajem 2012. godine sretno se spotiču o bubnjara Milu i snimaju prvi puni demo album ˝Vrhunsko dno˝, koji je objavljen u ljeto 2013. Otada su održali brojne nastupe u Hrvatskoj, BiH, Sloveniji, Srbiji i Crnoj Gori; što samostalne, što na festivalima od kojih se ističe pobjeda na Jelen Demofestu u Banjoj Luci, pobjeda na Rock Off-u, finale HR demo kluba 2012. i treće mjesto na WHF-u 2013.

 

U srpnju 2014. godine izlazi album ˝Odjel za žešće˝ koji je pobrao odlične kritike i epitet „albuma godine“ na svim glazbenim portalima. 2015. godine bend je nominiran za nagradu PORIN u kategoriji novi izvođač. Osim svega navedenog M.O.R.T. bjesomučno živi na turnejama.Krajem 2015. snimaju novi album ˝Tužna kocka˝ koji je objavljen u travnju 2016. i koji je ponovno oduševio kritiku i publiku. Album je bio nominiran za nagradu Porin u kategoriji ‘najbolji rock album’, a u veljači 2017. godine s njega je skinut novi single i video spot.

 

Večer će otvoriti baranjski swamp ‘n’ roll bend Garage in July- visokooktanski swamp ‘n’ roll sastav. Mladići začarani duhom Delte. Misija je jednostavna: prenositi naslijeđe Groovea. Osjećati ritam Delte znači ostati zdrav i snažan u ovim šugavim i umjetnim vremenima.

 

Početak koncerta zakazan je za 21:30 h. Cijena ulaznica u pretprodaji 40 kuna, a na dan koncerta 50 kuna. Ulaznice u pretprodaji mogu se nabaviti u klubu Kavez (Savska 160), Vintage Industrialu te u Dirty Old shopu (Tratinska 18).

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page

Detalji

Datum:
23 ožujka
Vrijeme:
21:30 - 23:55
Cijena:
40-50 kn

Mjesto

Vintage Industrial Bar
Savska 160, Zagreb, Hrvatska
+ Google Map

Komentari

Close
Pratite nas i lajkate