Loading Events
  • This event has passed.

Lucky Chops u Boogaloou

6 veljača, 2017Bend zbog kojeg je limena glazba postala cool dolazi u zagrebački klub Boogaloo 6. veljače 2017.

Lucky Chops
Lucky Chops

Uvjereni da pozitivna glazba može promijeniti svijet, Lucky Chops su u misiji kojom žele vratiti život u glazbenu industriju te svojom neiscrpnom energijom inspirirati druge. Pojavili su se na sceni 2015. godine zahvaljujući društvenim mrežama i milijunima ljudima koji su postali instant obožavatelji. Ova grupa od šest talentiranih glazbenika stvara jedinstvene zvukove i energiju koja je jednostavno očaravajuća i viralno osvaja svijet. Godinama su istraživali različite glazbene smjerove i stilove, a onda shvatili da imaju nešto posebno što moraju pokazati ljudima. Premijeru su imali u podzemnoj željeznici u kojoj su jedinstvenim nastupom zaludili sve prolaznike. Svojim postojanjem su redefinirali što znači limena glazba, a bila je dovoljna samo jedna snimka objavljena na Youtubu. Sve ostalo je povijest.

 

Kupite ulaznice preko ovog linka jer time direktno novčano pomažete i Ravno Do Dna 🙂

 

Obožavatelji širom svijeta prepoznali su predanost i uloženi veliki trud svakog člana benda. Zahvaljujući njima Lucky Chops su postali jedna od glavnih atrakcija na brojnim međunarodnim festivalima glazbe te su njihovi nastupi redovito rasprodani. Za sve ljubitelje dobre glazbe i odličnog provoda, na zagrebačkom koncertu će izvesti neke od najvećih svjetskih hitova kao što su; Hello, Stand by me, Funky town, I feel good, Eye of the tiger, Bad romance.

 

U sklopu svoje europske turneje, održat će nastup u klubu Boogaloo u Zagrebu, 6. veljače 2017. Cijene ulaznica u redovnoj prodaji: 130,00 kn i 140,00 kn na dan koncerta.

 

Details

Date:
6 veljača, 2017
Time:
20:00 - 23:55
Cost:
Kn130 - Kn140
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Boogaloo
Zagreb, + Google Map