« Svi događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

Ljetno Yammatovo u Šibeniku uz Nipplepeople, Jinx, Opolopo i DJ-e Yammat FM-a

14 kolovoza

U ponedjeljak 14. kolovoza na tvrđavi Sv. Mihovila u Šibeniku radio Yammat FM priređuje svoj poznati spektakl Yammatovo. Nastupit će Nipplepeople, Jinx i Opolopo. Početak je u 21:00 sat.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page
Yammatovo u Šibeniku

Yammatovo u Šibeniku

No nije samo Yammatovo jedini događaj, jer nakon Kopenhagena, Stockholma i Berlina Yammat FM studio seli u staru jezgru Šibenika, u City Point šibenskih tvrđava. “Opremu smo spakirali, dobre mjuze i zanimljivih gostiju također ne manjka, a jedino što se u tjednu od 7. do 15. kolovoza mijenja jest naša lokacija”, poručuju s Yammata i objasnili svoj izbor:  ”Nismo slučajno odabrali upravo ovaj grad kao početno mjesto Yammatove ljetne priče. Šibenik nam je kao destinacija posebno zanimljiva radi pametne gradske politike, sve jače kulturno – umjetničke scene, te porasta turista, pa će tih dana naši slušatelji imati prilike čuti puno zanimljivih sugovornika u našem eteru. Yammatovi novinari i DJ-evi sasvim sigurno prenijet će vam dio šibenske atmosfere i upoznati vas s jednim od naših najšarmantnijih morskih gradova iz potpuno novog kuta.”, kaže naša Ivona Kovačević koja, uz Martinu Vazdar, Milana Peha, Dinu Milića i Daniela Bilića, kormilari Yammatovim šibenskim programom.

 

Ulaznice se mogu osvojiti svakog dana u eteru na 102.5. Možete ih kupiti i u City Pointu šibenskih tvrđava, na blagajnama šibenskih tvrđava sv. Mihovila i Barone.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page

Detalji

Datum:
14 kolovoza
Vrijeme:
21:00 - 23:55

Mjesto

Tvrđava sv. Mihovila
Šibenik, Hrvatska
+ Google Map

Komentari

Close
Pratite nas i lajkate