« Svi događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

Legendarni Clock DVA prvi puta u Rijeci

22 rujna

| 125-150 kn

Povodom obilježavanja 10 godina prvog hrvatskog muzeja informatike, riječki Peek & Poke priprema bogat i raznolik program.Osim tematske izložbe ‘Put na Mjesec’ i radionica, zainteresirane očekue i par glazbenih poslastica. Naime, u Rijeku po prvi puta dolazi legendarna avangardna atrakcija, Clock DVA. Koncert je na rasporedu u petak, 22. rujna od 21 h u OKC Palach.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page
Clock DVA u Palachu

Clock DVA u Palachu

Osnovani daleke 1978. u Sheffieldu od Adija Newtona i Stephena “Judda” Turnera u postpunk eri, kombinirajući elektronsku glazbu s industrijskim smjerom i dan danas aktualanim cyberpunkom što je tih godina, u eri nadolazećih računala bio tek u povojima kao fantastika. U prošlosti, kao i u budućnosti Clock DVA na rubu sadašnjosti, konstantno razvijaju i istražuju nove načine kako prenijeti duh tehnike i tehnologije na glazbu. „Naš cilj je jednostavan, no istovremeno to je i vrlo složena želja za povezivanjem s ljudskim emocijama koje su srž nas samih. Naš rad usmjeren je na individualnu razinu iskazivanja svih mogućnosti zvuka i umjetnosti, usmjeravajući se pritom k novim područjima istraživanja“, riječi su frontmana Adija Newtona.

 

Utjecajni „New musical express“ je njihova dva albuma „Thirst“ iz 1980. i „Buried dreams“ iz 1988., ocijenio remek djelima glazbene umjetnosti. Riječki koncert je ujedno i jedni koncert benda u Hrvatskoj.

 

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 125 kn dostupne su u Dallas music shop Rijeka ili putem sustava Entrio, dok na dan koncerta cijena se penje na 150 kn. Kupcima ulaznica za koncert Clock DVA, povodom jubileja muzeja, omogućen je besplatan ulaz u „Peek& Poke“

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page

Detalji

Datum:
22 rujna
Vrijeme:
21:00 - 23:55
Cijena:
125-150 kn

Mjesto

Palach
Rijeka,
+ Google Map

Komentari

Close
Pratite nas i lajkate