« Svi događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

Kozmodrum u KSET-u promovira album ‘Gravity’

16 studenog

| 30-40 kn

Galaktički Kozmodrum se 16. studenog vraća u KSET povodom promocije novog albuma pod nazivom ‘Gravity’.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page
Kozmodrum - Gravity

Kozmodrum – Gravity

Kozmodrum svira takozvani Organic Dance Music, a strukture preuzete iz elektronskih stilova kao što su Techno, House, Jungle i Dubstep koriste se za stvaranje i sviranje novih skladbi. Forma preuzeta iz duge tradicije jazz i fusion glazbe daje prostor glazbenicima ovog ansambla da ostvare neke sasvim nove spojeve.

 

Album “Gravity” nastao je u kućnom studiju Janka Novoselića koji je tijekom 2015. i 2016. aktivno radio na produkciji, aranžmanima i snimanju. Album označava drugu fazu Kozmodruma s iskorakom prema elektronskom pristupu i još više eklektičnom zvuku. Album vuče direktnu inspiraciju iz zvukova glazbenika i grupa koji su studio koristili kao instrument i alat za kompoziciju; Beatles, Radiohead i Chemical Brothers s jedne strane, a Brian Eno, Jon Hopkins i Vangelis s druge. “Gravity” je drugi po redu album za Kozmodrum, nakon albuma “Na Tragu Satelita” (Zona Muzika, 2016), a u isto vrijeme je i nastavak na Novoselićeve solo albume “Krakow” (2013) i “Fantazija” (2014). Albumu prethode tri singla: “Otok Potok”, vokalna suradnja “Whisper” na kojoj gostuje Mario Huljev i “Forever”. Posebni dodatak je i obrada deadmau5ove hit stvari “Strobe”, snimljena kao live video izvedba u velikoj dvorani Kina SC.

 

Izdanje zajedničkim snagama potpisuju dvije etikete, Zona Muzika i PDV.

 

Ulaznice će se po pretprodajnoj cijeni od 30 kn mogu se kupiti u KSET-u i Dirty Old Shopu, a na dan koncerta bit će potrebno izdvojiti 40 kn.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page

Detalji

Datum:
16 studenog
Vrijeme:
21:00 - 23:55
Cijena:
30-40 kn

Mjesto

Kset
Zagreb, Hrvatska
+ Google Map

Komentari

Autor

avatar
Close
Pratite nas i lajkate