« Svi događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

Koncertna promocija Diyalinog 3. albuma ‘World Raw 3′ u Podmornici

7 Prosinac

| 30 kn

Naša avangardna umjetnica te vokalistica Diyala, koja iza sebe ima dva albuma ‘Rapstract’ i ‘D.I.Y.’ koncertom u zagrebačkom klubu Podmornica, u četvrtak 7. prosinca predstavit će publici svoj dugoočekivani treći album imena ‘World Raw 3′. Album koji je stvaran preko tri godine predstavlja do sada najkompleksniji i najzahtjevniji Diyalin projekt.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page
Diyala (Foto: Petar Borovec)

Diyala (Foto: Petar Borovec)

Već odavno prepoznata kao jedinstvena umjetnica koja svojim avangardnim i eksperimentalnim stilom pomiče granice domaće glazbene produkcije, Diyala i ovim albumom nastavlja graditi svoj prepoznatljiv glazbeni pečat uz konstantni razvoj kako u vokalnom tako i u produkcijskom smislu. Sve pjesme na albumu producirao je crnogorski producent Masturbeator, dok tekstove naravno potpisuje Diyala. Album donosi 10 pjesama žanrovski različitih no s prepoznatljivim mračnim potpisom. Na njemu se mogu naći elementi eksperimentalnog hip hopa, industriala, eksperimentalne elektronike ali i bass glazbe.

 

Album “World Raw 3″, Diyala je prije nekoliko tjedana najavila i istoimenim singlom te videom za pjesmu “World Raw 3″ koji je objavila na svom Youtube kanalu, a ovih dana izašao je i novi, lyric video za još jednu pjesmu sa albuma imena “Sky In The Sky”. Taj video joj je na poklon izradila ekipa Ligo ilustracija, točnije studentice Morana Bunić, Katarina Zidar i Karla Skok.

 

Album izlazi 6.12. za domaću etiketu JabbaTon Records, a Diyala će ga predstaviti zagrebačkoj publici promotivnim koncertom u četvrtak, 7.12. u klubu Podmornica (kompleks Katran).

 

Uz nju za pultom će se naći i producent albuma Masturbeator koji posebno za ovu prigodu stiže iz Crne Gore, klub će zagrijati mlada DJ-ica Babilonska, inače organizatorica ZEZ evenata te urednica na Radio Studentu, a tu je naravno i Diyalin prateći DJ Yesh.

 

Ulaz na koncert je 30 kn, a prvih 100 posjetitelja uz ulaznicu dobit će i primjerak Diyalinog albuma “World Raw 3″. Koncert počinje u 20 h.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page

Detalji

Datum:
7 Prosinac
Vrijeme:
21:00 - 23:55
Cijena:
30 kn

Mjesto

Podmornica
Zagreb, Hrvatska
+ Google Map

Komentari

Close
Pratite nas i lajkate