« Svi događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

Irena Žilić promovira svoj drugi album ‘Haze’ u Tvornici kulture

22 travnja

| 35-50 kn

Jedna od najcjenjenijih domaćih kantautorica, Irena Žilić, promovirat će drugi album u zagrebačkoj Tvornici kulture u subotu 22. travnja.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page
Irena Žilić (Foto: Sara Pukanić)

Irena Žilić (Foto: Sara Pukanić)

Album “Haze” Irenin je drugi studijski uradak koji će svjetlo dana ugledati 15. ožujka, a najavljen je s dva odlična singla.

U studenom prošle godine Irena je objavila pjesmu “The Moon”, a početkom veljače ove godine objavljen je i drugi “X”. Oba singla najavila su drugačiji zvuk na drugom albumu od onoga što je publika navikla čuti u njezinim pjesmama.

Na novom albumu Irena Žilić je radila s talentiranim producentom Markom Mrakovčićem, a više nije ni sama s gitarom. Pridružili su joj se Ivana Žabkar (violina i synth), Lucija Potočnik (bas) te Davor Marinac (bubnjevi), koji će s njom nastupiti i u Tvornici kulture.

 

Novo izdanje Irene Žilić moći će se nabaviti prvo u digitalnom obliku, uz koje će biti objavljena i knjižica s tekstovima, a fizičko izdanje će izaći nešto kasnije.
Izrena Žilić iza sebe ima EP “Days of Innocence”, album “Travelling” te brojne koncerte diljem Hrvatske i regije, a njezin drugi album jedno je od najočekivanijih domaćih izdanja ove godine.

 

Ulaznice u su u pretprodaji po 35 kn, dok će na dan koncerta cijena iznositi 50 kn. Službena prodajna mjesta: Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1, Aquarius CD shop, Varšavska 13, Zagreb, Atlas Arena centar, Ulica Vice Vukova 6, Zagreb, Dancing Bear, Gundulićeva ul. 7, Zagreb, Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb, Record Store, Tkalčićeva 34, Zagreb i Rockmark, Berislavićeva 13, Zagreb.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page

Detalji

Datum:
22 travnja
Vrijeme:
21:00 - 23:55
Cijena:
35-50 kn

Mjesto

Tvornica kulture
Zagreb, Hrvatska
+ Google Map

Komentari

Close
Pratite nas i lajkate