« Svi događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

Gregory Porter na Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku

18 srpnja

| 235 kn

Gregory Porter 18. srpnja dolazi na Tvrđava sv. Mihovila sa svojim pratećim bendom i priprema jedan od najatraktivnijih koncerta sezone.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page
Gregory Porter na Tvrđavi sv. Mihovila

Gregory Porter na Tvrđavi sv. Mihovila

Prihvaćen od strane kritike i publike od izlaska prvog albuma 2010. godine, Gregory je rastao i muzički i kao kantautor, no u zvjezdanu orbitu lansiraju ga čak dva osvojena Grammya za najbolji vokalni jazz album 2014. i 2017. godine.

 

S korijenima u gospelu, Gregory je poznat po tome što posjeduje sposobnost gospel pjevača da publiku uvuče u svoj nastup i povede ih na nezaboravno putovanje. Ipak, svoj žanr opisuje kao hibridni jazz, prožet i soulom, popom i gospelom. “Gdje god da ja mislima krenem na koncertu, publika ide za mnom.” kaže Porter, koji na Tvrđavi priprema jedan od najatraktivnijih koncerata ljetne sezone u Hrvatskoj! Ne propusti čuti i osjetiti vrhunske stvari poput Holding On, Don’t Lose Your Steem, Take Me To The Alley, French African Queen i mnoge druge! Poslije koncerta čeka te i uzbudljiv aftershow!

 

Osim unikatnog vokala kojim iznosi najrazličitije emocije, Gregory Porter je postao prepoznatljiv po tome što se uvijek pojavljuje sa kapom, prilagođenom baš za njega.

 

Cijena ulaznice do 30.06.2017. iznosi 235,00 Kn.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page

Detalji

Datum:
18 srpnja
Vrijeme:
20:00 - 23:55
Cijena:
235 kn

Mjesto

Tvrđava sv. Mihovila
Šibenik, Hrvatska
+ Google Map

Komentari

Close
Pratite nas i lajkate