« Svi događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

Festival Perforacije na nekoliko zagrebačkih lokacija

14 lipnja - 20 lipnja

Od 14. do 20. lipnja 2017. na tri lokacije – Zagrebački plesni centar, Studentski centar i Europski trg u Zagrebu – upriličit će se čak 6 premijera, 5 izvedbi, program Noć performansa, sajam knjiga, predstavljanje publikacije “Die Freundschaften” Željka Zorice Šiša, prezentacija BeSpectActive! i 2 radionice za djecu.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page
Festival Perforacije

Festival Perforacije

Festival Perforacije održava se niz godina u Zagrebu, Rijeci, Splitu i Dubrovniku, a ove godine i u Zadru i Osijeku. U programu festivala, iz godine u godinu, predstavljaa se širok spektar hrvatskih i inozemnih umjetnika čije se izvedbe temelje na plesnom, kazališnom i likovnom izrazu te prijelaznim i graničnim područjima i disciplinama.

 

Deveto izdanje Perforacija predstavit će premijere Ane Kreitmeyer, Brune Isakovića & Mie Zalukar, Dade Horvat, Vesne Mačković, Damira Bartola Indoša & Tanje Vrvilo te Ine Sladić, a inozemni gosti ove su godine Takao Kawaguchi, Nemanja Mutić, Katharina Maschenka, Chiara Bersani i Marco D’Agostin.

 

Otvorenje festivala je 14. lipnja 2017. u Studentskom centru Zagreb kada će program započeti u 20.00 sati s premijerom Ane Kreitmeyer “Tamo vani i ovdje unutra” u &TD-u (Velika dvorana), a potom nastaviti u 21.30 s premijerom predstave “Ahmet” Ine Sladić u Polukružnoj dvorani &TD-a.

 

Raspored ovogodišnjeg programa dostupan je na www.perforacije.com.

 

Ulaznice i za premijere i za izvedbe su besplatne, ali potrebno ih je rezervirati e-mailom na perforacije@gmail.com.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Print this page

Detalji

Početak:
14 lipnja
Kraj:
20 lipnja

Mjesto

Više lokacija u gradu Zagreb
Zagreb, Hrvatska
+ Google Map

Komentari

Close
Pratite nas i lajkate